Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Onherroepelijk bestemmingsplan Nieuwe Bennebroekerweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij hun besluit van 8 oktober 2002 nummer 2002/9676 goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan Nieuwe Bennebroekerweg. Bij besluit van 28 februari 2002 nummer 1 is het bestemmingsplan Nieuwe Bennebroekerweg door de raad van de gemeente Haarlemmermeer vastgesteld.

Met ingang van 4 november 2002 heeft het goedgekeurde bestemmingsplan ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode is geen beroep ingesteld noch een verzoek om voorlopige voorziening gedaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Derhalve is het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring van bestemmingsplan Nieuwe Bennebroekerweg onherroepelijk geworden.

De Nieuwe Bennebroekerweg maakt een verbinding tussen de Driemerenweg (N205) en de Spoorlaan, inclusief een brug over de Hoofdvaart. Het plan geeft een planologische regeling van deze weg en de brug.

Het bestemmingsplan is vanaf heden permanent in te zien bij de dienst Openbare Werken, afdeling bouwvergunningen, Nieuweweg 65 te Hoofddorp, op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer Hoofddorp, 24 januari 2003

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen