TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Gudde benoemt partners en project executive 2003

De Twynstra Group of Managers & Consultants heeft voor 2003 zes nieuwe partners en een project executive benoemd:

Partners

Drs. F.J. (Ferry) Bezem (36)
Studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bezem werkt sinds 1992 bij Twynstra Gudde en is adviseur bij de adviesgroep Bedrijfsleven/Industrie. Zijn specialisaties zijn organisatie-inrichting, procesmanagement, opzet en implementatie van (strategische) verbeterprogramma's en professionalisering van projectmatig werken in organisaties.

Mr. F.L. (Wilma) van der Bruggen (38)
Heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Van der Bruggen werkte als bedrijfsjuriste bij achtereenvolgens OranjeNassau Groep B.V. te Amsterdam en N.V. Samenwerkende elektriciteitsproductiebedrijven te Arnhem, waarna een periode van vijf jaar volgde als zelfstandig gevestigd juridisch adviseur. Sinds 1 januari 2000 werkt zij bij Twynstra Gudde als adviseur op het gebied van contracting en risk management. Haar specialisaties zijn proces- en projectmanagement bij complexe
contracteringsvraagstukken.

Ir. B. (Bart) Budding (37)
Studeerde civiele gezondheidstechniek aan de Technische Universiteit Delft. Budding was voorheen werkzaam als projectleider bij Waterbedrijf Europoort in Rotterdam en als watertechnoloog en projectmanager bij IWACO, ook in Rotterdam. Hij werkt vanaf 1 mei 1998 bij Twynstra Gudde als senior organisatieadviseur en heeft als specialisaties veranderkunde, organisatieontwikkeling in de watersector en samenwerking in de waterketen.

Drs. R.H.G. (René) van het Erve (39)
Volgde de opleiding tot verpleegkundige in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, de kaderopleiding Gezondheidszorg aan de Hogeschool Nijmegen en studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Limburg. Hij vervulde verschillende managementfuncties in de gezondheidszorg. Sinds april 1997 werkt hij voor Twynstra Gudde als senior adviseur op het beleidsterrein van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Hij is veelal betrokken bij integrale projecten voor de toegankelijkheid van de zorgverlening voor senioren en gehandicapten. De ontwikkelingen en de effecten van de 'babyboom generatie' op de zorg- en dienstensector hebben zijn bijzondere aandacht en hij publiceert hier regelmatig over.

Dr.ir. N.J.W. (Norbert) Greveling (41)
Studeerde technische bedrijfskunde (cum laude) aan de Technische Universteit Eindhoven en promoveerde daar op het onderwerp ICT-strategie. Hij was werkzaam bij IBM Nederland, waar hij onder andere een management consulting methodiek ontwikkelde die IBM wereldwijd is gaan gebruiken. Daarvoor heeft hij vele consultants opgeleid en gecoached. Als directeur van de IBM Consulting Group in Nederland was hij lange tijd verantwoordelijk voor de adviesdiensten van IBM Nederland in de financiële sector. Vanaf 1 december 2001 is hij werkzaam bij Twynstra Gudde als senior adviseur voor de adviesgroep Bedrijfsleven/Industrie. Zijn speciale aandachtsgebieden zijn ondernemingsstrategie, proces- en organisatie-inrichting en ICT-strategie waarmee hij ruime ervaring heeft opgedaan bij diverse bedrijven.

Drs. A.L.H (Adriaan) Visser (37)
Studeerde bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was werkzaam bij Van der Thorn & Buningh Organisatieadviseurs (later gefuseerd met Coopers & Lybrand) en NIBConsult, een adviesbureau van de Nationale Investeringsbank (NIB-Capital). Sinds 1 april 1998 werkt hij bij Twynstra Gudde. Hij is manager van en senior adviseur bij de adviesgroep Projectmanagement Infrastructuur. Zijn specialisaties zijn proces- en projectmanagement van complexe infrastructuurprojecten, de politiek-bestuurlijke besluitvorming van deze projecten, contractering en publiek private samenwerking.

Project Executive

Ir. J.A.A. (Jan) Ochtman (55)
Heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Hij werkte als projectmanager bij Smit Tak te Rotterdam, als engineering manager bij MSC bv, een dochter van Boskalis, als stafdirecteur bij GTI Holding te Bunnik en als plaatsvervangend projectdirecteur Hoge Snelheidslijn Zuid voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
Sinds 1 juni 2001 werkt hij voor Twynstra Gudde als senior adviseur voor de adviesgroep Infrastructuur. Zijn specialisaties zijn innovatieve contractering en publiek private samenwerkingscontracten (PPS) bij onder meer infrastructuurprojecten.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de Twynstra Group zijn het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen, waarbij de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en infrastructurele en gebouwde omgeving centraal staat. Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance, Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en DEGW Iberica.