Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 14-01-2003
persberichten dinsdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 611629

Autokraken

HOOGEVEEN - HOLLANDSCHEVELD - NOORDSCHESCHUT - In Hoogeveen, Hollandscheveld en Noordscheschut zijn maandagnacht vier autos opengebroken. Aan de Rechtuit en Het Hoekje in Hollandscheveld zijn radardetectoren en een leren jas gestolen uit geparkeerde autos. Ook de eigenaren van geparkeerde autos aan de Jan Naardingweg in Noordscheschut en de Bentinckslaan in Hoogeveen moeten het voorlopig doen zonder radardetector. Van alle autos waren ruiten ingeslagen.

MEPPEL - Bij een autobedrijf aan de Blankenstein in Meppel zijn maandagnacht twee autos gekraakt. Uit een van de autos verdwenen een radardetector en een carkit. Uit een bestelauto van het bedrijf zelf is een cruise control gestolen. Van beide autos was een ruit ingeslagen.

Gereedschap weg

RODEN - Werknemers van een bouwbedrijf in Roden ontdekten dinsdagmorgen dat er bij een inbraak in een bouwkeet aan de Dwazziewegen nogal wat hand- en electrisch gereedschap was gestolen.Wat er precies weg is, moet nog geinventariseerd worden. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.