BedrijfsautoRAI

14-01-2003

Eerste DAF XF95 grootvolume verhuiswagen voor Flakkee Verhuizingen Middelharnis

Flakkee Verhuizingen B.V. uit Middelharnis had de primeur. De DAF truck werd overhandigd aan de directie van Flakkee Verhuizingen B.V., bestaande uit Martin Hobbel en Artjan Hobbel.

De overdracht werd gedaan door Hans Mijs van DAF-dealer BEST Trucks Oude Tonge B.V en Michiel Kuys van DAF Nederland. De nieuwe DAF XF95 is alweer de vijfde DAF verhuiswagen voor Flakkee Verhuizingen B.V.

Goed verhuizen met Flakkee Verhuizingen B.V.
Flakkee Verhuizingen B.V. uit Middelharnis is een erkend verhuisbedrijf dat naast het aanbieden van verhuisdiensten aan particulieren ook op de zakelijke markt actief is. Flakkee Verhuizingen B.V. is onder andere gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven, instellingen en inrichtingen zoals verpleeg- en ziekenhuizen. Alle specialistische werkzaamheden die zich bij dergelijke projecten voordoen, worden door Flakkee Verhuizingen B.V. op professionele wijze verricht.

De klant centraal
Om elke verhuizing succesvol te kunnen afronden wordt bij Flakkee Verhuizingen B.V. steevast gewerkt volgens het principe `de klant centraal´. Een principe dat ook DAF hoog in het vaandel heeft. Martin Hobbel, algemeen directeur van Flakkee Verhuizingen B.V., licht de keuze voor DAF toe: Belangrijke factoren om voor een DAF truck te kiezen waren o.a. de service en bereikbaarheid van de dealer en de grootte van de cabine. Maar doorslaggevend was toch wel de flexibele opstelling van DAF. Op de vragen die we stelden gaf DAF gewoon de beste transportoplossingen.