Ingezonden persbericht


Infrastructure Management-leverancier gaat activiteiten in België uitbreiden

Motifact group benoemt henny dogge tot algemeen directeur motifact service management belgiË

Amsterdam, 14 januari 2003 - Motifact Group BV, dé IT Service Management Company in Nederland, heeft Henny Dogge (45 jaar) benoemd tot algemeen directeur Motifact Service Management België NV. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de verkoop-, service-, training- en marketingactiviteiten in België. Dogge heeft zichzelf ten doel gesteld om het bedrijf binnen één tot twee jaar ook in België in de markt te zetten als dé IT Service Management Company. Om dit te bereiken, wil hij op korte termijn doorgroeien naar een organisatie van ongeveer 50 medewerkers, verdeeld over twee locaties: in Brussel en in Antwerpen.

"De aanstelling van Henny benadrukt het belang dat we hechten aan onze plannen voor de Belgische markt", zegt Bert van Barneveld, algemeen directeur Motifact Group BV. "Met zijn expertise kunnen we de services en oplossingen van Motifact op een evenwichtige en betrouwbare wijze aanbieden. Daarmee leggen we een stevig fundament voor de ambitie om binnen twee jaar ook dé IT Service Management-leverancier van België te zijn."

Henny Dogge is afkomstig van Peregrine Systems, waar hij werkzaam was als Technical Director Northern Europe. Dogge trad in 1999 in dienst bij Peregrine als Professional Services Manager Benelux. Vervolgens vervulde hij verschillende functies binnen de organisatie, waaronder die van Trainer Manager EMEA en Deputy General Manager Benelux. In oktober 2000 werd Dogge benoemd tot Director Professional Services Benelux en Director EMEA Educational Services. Voordat Dogge bij Peregrine in dienst trad, vervulde hij functies bij onder meer Sequent Computer Systems, als Customer Service Manager Benelux, Inc., en MAI Nederland BV, als European Product Marketing Manager.

Motifact Group BV
Motifact is gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten op het gebied van Infrastructure Management, waaronder oplossingen voor het beheer van IT-services. De doelstelling hierbij is om met in de praktijk bewezen methoden controle en rust te brengen in de ICT-organisatie. Hierbij gebruikt Motifact een integrale aanpak waarbij alle aspecten worden betrokken, zoals (ITIL-)processen, beheertools, de eigen visie van de opdrachtgever, het functioneren van zijn IT-organisatie enzovoort. Motifact hanteert hiervoor een zelf ontwikkelde methodiek: Plan - Build - Run. Deze aanpak heeft bij tal van middelgrote en grote organisaties in de Benelux aantoonbare kostenreductie en efficiencyverbetering opgeleverd. Meer informatie is te vinden op internet: http://www.motifact.nl.



Ingezonden persbericht