Leden voor de jury Zaanse Culturele Prijzen 2003 gezocht

dinsdag 14 januari 2003

De gemeente Zaanstad is op zoek naar twee juryleden voor de Zaanse Culturele Prijzen 2003.
De Zaanse Culturele Prijzen worden jaarlijks toegekend aan personen die bijzondere prestaties op cultureel gebied hebben verricht. Zij zijn door de Zaanstreek geïnspireerd of hebben met hun werk het culturele leven in de Zaanstreek verrijkt.

De Zaanse Culturele Prijzen worden beschikbaar gesteld voor verrichtingen op cultureel gebied waarbinnen een verdeling is gemaakt tussen Literatuur, Beeldende Kunst, Podiumkunst, Muziek- en zangkunst en Erfgoed. In 2003 zal de nadruk worden gelegd op verrichtingen op het gebied van de beeldende kunst, waaronder de schilderkunst, de grafische kunst, de beeldhouwkunst, de bouwkunst, de keramische kunst, de edelsmeedkunst, de fotografie, de filmkunst, het werken met stoffen en de toegepaste kunst zijn begrepen.

De jury bestaat uit twee inwoners van Zaanstad, drie deskundigen en de wethouder van cultuur Judith Schouten als onafhankelijk voorzitter.

Belangstellende inwoners van Zaanstad die zich kandidaat willen te stellen voor de jury Zaanse Culturele Prijzen 2003 en aantoonbare interesse hebben in beeldende kunst worden gevraagd zich aan te melden! Uw brief met naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en toelichting op uw deskundigheid kunt u voor 15 februari richten aan:

Gemeente Zaanstad,
Dienst Stad, Afdeling Cultuur, Recreatie & Zorg t.a.v. Alien Zwart
Postbus 2000
1500 GA Zaandam