GroenLinks

GroenLinks Tweede-Kamerfractie Nieuwsbrief 11 januari 2003 13:36
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Femke Halsema bruncht met plattelandsvrouwen

(11 januari 2003)

Femke Halsema heeft op dinsdag 14 januari een ontmoeting met plattelandsvrouwen tijdens een brunch in Monnickendam. Zij zal in een tafelrede haar visie geven op de toekomst van het platteland en de bijzondere rol die vrouwen spelen bij de ontwikkeling van het platteland.

Femke Halsema reist samen met Marijke Vos en Ineke van Gent naar Monnickendam. Daar discussieren zij met bestuursleden van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen en met vrouwelijke ondernemers op het platteland. Aan de orde komen actuele thema's die verband houden met de ingrijpende veranderingen waaraan het platteland in Nederland wordt blootgesteld.

Hoe zorg je ervoor dat je prettig kunt wonen op het platteland, nu en in de toekomst? Hoe combineer je ruimte voor boeren met natuur en landschap? Kun je iets doen tegen het verdwijnen van postkantoren, buslijnen en scholen in de plattelandsgemeenten? Voor GroenLinks zijn dat belangrijke vraagstukken.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 januari van 11.00 uur tot 14.00 uur in het Weeshuis (Weezenland 16) te Monnickendam.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -