Socialistische Partij

Marijnissen, Kant en Vankan op campagne in Eindhovens ziekenhuis

13-01-2003 * Jan Marijnissen, Agnes Kant en Hubert Vankan helpen dinsdagmiddag 14 januari bij het Eindhovense Catharinaziekenhuis mee aan de SP-campagne `Wie kiest voor de zorg?' Daarop aansluitend debatteert Agnes Kant met andere zorgwoordvoerders in het auditorium van het ziekenhuis, op uitnodiging van verplegers- en verzorgersbond NU'91.

In de afgelopen dagen hebben SP-medewerkers al een groot aantal ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen bezocht om met bezoekers, patiënten en personeel te praten over de voorstellen van de SP voor een betere zorg. Van alle partijen investeert de SP verreweg het meeste in wat zij noemt de wederopbouw van de gezondheidszorg. Uitbreiding van het personeelsbestand, verlaging van de werkdruk, betere beloning en scholingsfaciliteiten, meer zeggenschap van personeel en patiënten en minder managers behoren tot de voorstellen waarmee de SP aan een betere zorg wil werken.

Vanaf 12.30 uur zijn Jan Marijnissen, Agnes Kant en Hubert Vankan aanwezig bij de ingang van het Eindhovense ziekenhuis Om 14.30 uur begint in het ziekenhuis een door verplegers- en verzorgersbond NU'91 georganiseerd zorgdebat, met Agnes Kant en andere zorgwoordvoerders.

Het debat vindt plaats in het auditorium van het ziekenhuis, aan de Michelangelolaan 2, Eindhoven.

Verkiezingsprogramma, hoofdstuk Zorg