Gemeente Breukelen


OPENBARE BIJEENKOMSTEN BOUWACTIVITEITEN OP SCHEENDIJK 8 EN 5 IN BREUKELEN

Door de heer A. Wiegmans is een bouwaanvraag ingediend voor het realiseren van 28 recreatiewoningen met een bedrjifswoning op het perceel Scheendijk 8 en het vervangen van 8 recreatieobjecten door 7 recreatieverblijven met berging op het perceel Scheendijk 5 beide in Breukelen.

Realisering van de recreatiewoningen en de bedrijfswoning en het vervangen van de recreatieobjecten is op basis van het geldende uitbreidingsplan niet zonder meer mogelijk. Daarvoor moet het college van burgemeester en wethouders vrijstelling verlenen met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Reacties

Tijdens de termijn van ter inzage legging (14 januari tot en met 10 februari) kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke of rechtspersonen hun mening mondeling of schriftelijk uiten. Schriftelijke reacties kunnen vóór 11 februari 2003 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC in Breukelen.

Geïnteresseerden zijn daarnaast ook welkom om op 27 januari 2003 om 16.00 uur op de locatie Dannestraat met de vertegenwoordiger van het gemeentebestuur over de plannen te komen praten.