Nieuw-Vlaamse Alliantie


Tweede druk van De Puinhoop van Paars-groen (14/01/03)

De verkoop van het boek van Geert Bourgeois "De Puinhoop van Paars-groen" loopt als een trein. Al 3.000 exemplaren werden verkocht, nu volgt een tweede druk van 1.500 exemplaren. Dra is Bourgeois" pennenvrucht opnieuw verkrijgbaar in de boekhandel, al dienen de lezers zich ook nu te reppen. Reeds 1.000 exemplaren van de tweede druk werden immers al besteld. Een derde druk wordt geenszins uitgesloten.

De N-VA-voorzitter geeft zijn collega"s het nakijken. Nu al overtreft "De Puinhoop van Paars-groen" de verkoopcijfers van de boekjes van premier Verhofstadt, Karel De Gucht en minister Gabriëls samen. Ook in de boekhandel maakt paars-groen er een puinhoop van.

De N-VA is alvast erg opgetogen over de vele reacties die op het boek binnenkomen via gewone of elektronische post. De Vlamingen hebben duidelijk genoeg van de goed nieuwsshow van paarsgroen, van de loze beloftes en het permanente geruzie.

"De Puinhoop van Paars-groen" is verkrijgbaar in de boekhandel (Uitgeverij Houtekiet, ¤ 14,95) of bij het
N-VA-partijsecretariaat na betaling van ¤ 9,95 (inclusief portkosten) op rekeningnummer 435-0259701-15 van VPRTI vzw, 1000 Brussel. U vermeldt " .... ex. Boek Bourgeois" en u mailt de bevestiging van uw bestelling naar
boekGB@n-va.be

Auteur:
Ben Weyts, woordvoerder
Nieuw-Vlaamse Alliantie

Meer informatie:
Contactpersoon: Ben Weyts, woordvoerder
Telefoon: 02/219.49.30
Fax: 02/217.35.10
E-post: ben.weyts@n-va.be
Url: www.n-va.be