Gemeente Borsele

Kindertheaterkwartaal Borsele 2003
Heinkenszand, 14 januari 2003
Voor de veertiende keer organiseren de gezamenlijke jeugdclubs en jeugdsozen in de gemeente Borsele in samenwerking met het VrijwilligersHuis een reeks theatervoorstellingen onder de noemer Kindertheaterkwartaal Borsele. Dit jaar doet ook de Culturele Raad Borsele weer mee met een voorstelling.

In 2002 hebben 1000 kinderen 10 voorstellingen bezocht. Voor 2003 kunnen wij u weer een zeer gevarieerd programma aanbieden.

Gratis reserveren
Wegens het grote succes van het kindertheaterkwartaal zitten voorstellingen vaak vol. Het is sterk aan te bevelen om kaarten van te voren te reserveren.
Het VrijwilligersHuis verzorgt gratis de reserveringen van alle voorstellingen. Reserveren kan telefonisch (0113-311999) tot uiterlijk
1 dag voor de voorstelling. Op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur. Op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur. Natuurlijk kun je ook per e-mail reserveren, het e-mail adres is VrijwillHuis@zeelandnet.nl.
Kaarten die niet in de voorverkoop zijn verkocht worden aan de kassa verkocht. Maar vol=vol dus aarzel niet en reserveer snel.

Logo Culturele Raad Borsele Het kindertheaterkwartaal kan georganiseerd worden dankzij de inzet van de vrijwilligers van de jeugdclubs en de financiële steun van de gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele. De coördinatie, publiciteit en administratieve afhandeling wordt verzorgd door het VrijwilligersHuis.

Datum: 18 januari
Plaats: Soos de Klomp Ovezande
Aanvang: 14.30 uur
Duur voorstelling: 50 minuten
Leeftijd: 4-12 jaar
Entree: ¤ 2
Organisatie: OJC de Klomp

Warboel Muziektheater speelt:
Konijnenhokrok

De muzikale voorstellingen van Warboel bestaan uit tien liedjes, variërend van een deinende polka tot een swingende rock and roll. Niet de muzikant(en) van Warboel, maar de kinderen spelen de hoofdrol! Kinderen klappen, stampen, zingen, dansen, trekken gekke bekken, verkleden zich en lopen in de polonaise met behulp van de vrolijke Warboel klanken. De muziek en de teksten zijn door Warboel zelf geschreven en nodigen uit tot meedoen. Stil zitten is bij Warboel nauwelijks mogelijk!

Datum: 29 januari
Plaats: Dorpshuis De Burcht
Kwadendamme
Aanvang: 14.00 uur
Duur voorstelling: 50 minuten
Leeftijd: 4-12 jaar
Entree: ¤ 2
Organisatie: Jeugd-en jongerenwerk Kwadendamme

Mr. Diamond speelt:
Mister-Rieus

Een super-vrolijke en knotsgekke kindershow, waarin niet de goochelaar de ster is maar de KINDEREN! Onder leiding van Mr. Diamond zullen de kinderen schitteren als echte sterren, en ze worden van de eerste tot de laatste minuut actief in het programma betrokken. Met Grappige Goocheltrucs, Fantastische Fratsen, Bonte Balonnen Parade.

Datum: 1 februari
Plaats: Dorpshuis Versvliet `s- Heer Abtskerke
Aanvang: 14.00 uur
Duur voorstelling: 50 minuten
Leeftijd: 4-12 jaar
Entree: ¤ 2
Organisatie: SV de Kruupbuze `s-Heer Abtskerke

`t Optater Theater speelt:
De T van Tarzan

Een boeiende, spannende en vooral leuke voorstelling. Broer en zus, Graat en Harmien winnen de hoofdprijs in een quiz: Een reis door de jungle. Een oud mannetje zegt dat er een Toverbloem is met een geheim. Zo begint een avontuurlijke tocht door de wildernis met alles erop en eraan: Pisangbomen, olifanten, lianen, rivieren en een touwbrug. Maar ook een kannibaal met een vleesvork, een leeuw met een borstel een een vleesetende bloem die uit zijn mond stinkt!
Het is er allemaal, maar bovenal zijn daar Graat & Hermien, die als broer en zus soms ruzie hebben, maar vooral ook geweldig plezier.

Wordt verwacht
15 februari `t Durpsuus Nisse `t Optater theater speelt: Rat van Avontuur
19 februari De Zwake,'s -Gravenpolder Hilbert Geerling speelt: Ay Ay Kapitein
22 februari Dorpshuis Ellewoutsdijk Kindertheater Kijk haar Nou speelt: De verdwenen Stem
19 maart Gymzaal Troyeweg Borssele Basera speelt: Circus Kolderiek 22 maart De Stenge, Heinkenszand Eigen werk speelt: Boerderijtoneel