Amsterdam RAI

Personeel en Organisatie 2003
21 jan 2003

ARBO EN PERSONEEL EN ORGANISATIE 2003: GESLAAGDE MIX

De vakbeurzen ARBO en Personeel en Organisatie, georganiseerd door Amsterdam RAI en Kluwer, kunnen opnieuw geslaagd worden genoemd. De evenementen vonden van 14 tot en met 16 januari tegelijkertijd plaats in Amsterdam RAI. ARBO werd onder auspiciën van TNO Arbeid georganiseerd. Beide beurzen stonden geheel in het teken van mens en organisatie en werden bezocht door 13.288 P&O-professionals en arbo-deskundigen. Bijna 400 exposerende bedrijven voorzagen de bezoekers van informatie over de nieuwste ontwikkelingen en trends in hun vakgebied. In 2001 werden Personeel en Organisatie en ARBO ook gecombineerd georganiseerd en trokken toen 12.095 vakbezoekers.

Informatieverstrekking Personeel en Organisatie kenmerkte zich door het uitwisselen van informatie. Dit gebeurde traditioneel op drie niveaus: op macroniveau door het HR-seminar dat door Kluwer werd georganiseerd, op praktisch niveau door bedrijfspresentaties in vijf thema-theaters op de beursvloer en op bedrijfsniveau door informatieverstrekking van exposanten in hun stands. Ook op ARBO stond de informatieverstrekking centraal. De workshops in het ARBO-theater en de Job Fashion modehow werden goed bezocht. Overigens werd ook de indeling van ARBO in twee hallen door zowel bezoekers als exposanten als zeer prettig ervaren. De Parkhal stond volledig in het teken van ergonomie en bescherming en in de Deltahal kon de bezoeker alles vinden op het gebied van arbeidsverzuim, arbo-dienstverlening en reïntegratiemanagement.

ARBO en Personeel en Organisatie: ook gebundelde krachten in 2004! Evenals deze editie zal ook volgend jaar Personeel en Organisatie tegelijkertijd plaatsvinden met de vakbeurs ARBO van 13 tot en met 15 januari 2004
in Amsterdam RAI. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers en exposanten van de vakbeurs ARBO elkaar graag jaarlijks ontmoeten en dat de combinatie met Personeel en Organisatie zeer positief gewaardeerd wordt.

Amsterdam, januari 2003