Lijst Pim Fortuyn


Congres tegen Geweld

Op 15 januari 2003 organiseert de Lijst Pim Fortuyn in samenwerking met de Stichting Slachtoffers van Geweld en de Initiatiefgroep tegen Geweld een Congres Tegen Geweld in Congrescentrum Engels te Rotterdam, Stationsplein 45.

U wordt van harte uitgenodigd om bij dit Congres Tegen Geweld aanwezig te zijn. Lees hier het programma.

2002 was een extreem geweldsjaar. Jaarlijks krijgen 25.000 mensen in Nederland te maken met geweld in het openbaar (42% in verkeer, 35% op straat en 23% in uitgaansleven). Doel van het Congres Tegen Geweld is om gezamenlijk antwoorden en oplossingen te vinden in de strijd tegen geweld. Met dit congres wil de LPF een signaal afgeven dat Den Haag niet alleen meer moet doen tegen geweld, maar ook meer naar de nabestaanden en slachtoffers van geweld moet luisteren. De oude politiek is lange tijd doof geweest voor deze groepen.

Tijdens dit congres wordt de uitslag van een bliksemenquête bekend gemaakt die in opdracht van de LPF is uitgevoerd door Interview-NSS naar 11 stellingen over geweld. Een aantal stellingen zal met een expertpanel en alle aanwezigen op het congres worden bediscussieerd.

De toegang is gratis. WIlt u bij het congres aanwezig zijn, dan verzoeken wij u om zo snel mogelijk het antwoordformulier ingevuld terug te sturen.