Ingezonden persbericht


Hierbij onderstaand persbericht:

Hilversum, 9 januari 2003

VALKIESER SOLUTIONS produceert DVD van bezoek Bill Clinton

Valkieser Solutions maakt wederom een DVD van een bijzonder evenement. Het multimediahuis, ervaren ontwikkelaar van internet-, dvd- en cd-rom toepassingen en zeer bedreven in audiovisuele producties als bedrijfsfilms en TV-vormgeving, heeft via Arling Events & Media de opdracht gekregen voor het produceren van een DVD van het bezoek van Bill Clinton aan Flevum Forum Netwerk.

Middels deze DVD wil Flevum Forum Netwerk en haar Sponsors een professionele en moderne herinnering hebben van de presentatie die Bill Clinton gaf tijdens de bijeenkomst op zondag 15 december in Rotterdam. Arling zegt over de keuze voor Valkieser Solutions het volgende: ³In Valkieser hebben wij een partner gevonden die goed met ons kan meedenken over de ontwikkeling van deze DVD. Met hun creativiteit en ervaring op het gebied van evenementen DVD¹s zal het een mooi eindresultaat worden. Daarnaast hebben zij met United Broadcast Facilities de faciliteiten in huis voor zowel registratie als montage². United Broadcast Facilities deed van dit evenement de registratie en Arling heeft de beelden in een montagesuite van United Broadcast Facilities gemonteerd.

Henk Vlastra, New Business Manager van Valkieser Solutions, toont zich bijzonder verheugd met het verkrijgen van deze opdracht. ³Wij beschikken intern over alle faciliteiten die nodig zijn om de productie volledig binnenshuis te realiseren. Van de cameracrew en montagemogelijkheden tot grafische ontwerpers en encodeerfaciliteiten². Valkieser Solutions biedt Arling en Flevum Forum Netwerk een op maat gemaakte oplossing, want wij merken dat de vraag groeit naar bedrijven die gehele producties intern gestalte kunnen geven.²

Binnen Valkieser Solutions wordt de Bill Clinton DVD geproduceerd door de afdeling DVD Solutions. Ook Business Unit Manager Peter Vogelaar is in zijn element met deze opdracht. ³Dit is wederom een mooie kans te tonen wat we kunnen op het gebied van (evenementen) DVD¹s.²

Valkieser Solutions heeft de laatste jaren een groot aantal DVD¹s geproduceerd op het gebied van muziek, film, evenementen en marketing communicatie.



Ingezonden persbericht