Gemeente Leiden

Artikel Stadskrant

Informatiebijeenkomst winkelcentrum De Luifelbaan

Publicatiedatum: 10 januari 2003

Woensdag 15 januari presenteren de gemeente en Bouwfonds Vastgoedontwikkeling het nieuwe plan voor winkelcentrum De Luifelbaan. Behalve een grondige opknapbeurt zal het bestaande winkelcentrum ook worden uitgebreid met onder andere woningen, winkels en parkeerplaatsen.

BOUWEN EN WONEN - Tijdens de informatiebijeenkomst presenteren de wethouders Hillebrand en Geertsema het plan en lichten de projectontwikkelaar en de architect het bouwplan toe. De gemeente zal daarnaast de procedures voor het verlenen van bouwvergunningen toelichten en informatie verstrekken over de gevolgen van de bouwwerkzaamheden. Tot slot krijgen de aanwezigen de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Luifelbaan

Burgemeester en Wethouders hebben er inmiddels mee ingestemd om voor het bouwplan de vrijstellingsprocedure op grond van Artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te starten. Deze procedure is nodig, omdat het plan niet binnen het nu geldende bestemmingsplan past. De aanvraag van Bouwfonds om vrijstelling voor het bouwplan ligt, na publicatie in het Leids Nieuwsblad, gedurende vier weken ter inzage. Iedereen wordt uitgenodigd om in die periode schriftelijk zijn of haar zienswijze over het plan kenbaar te maken.

Waar, wanneer?

Alle geĂŻnteresseerden zijn van harte welkom op de Luifelbaan-informatieavond op woensdag 15 januari, 20.00 uur, in de kerkzaal van de St. Antoniuskerk aan de Boshuizerlaan 11.

Deze pagina is gewijzigd op 10-01-2003