CDA

Verkiezingsmanifestatie met lijsttrekker Balkenende, fractievoorzitter Verhagen en ministers De Geus en Veerman

Woensdag 15 januari aanstaande vindt in de schouwburg, Leeuwenburg 2 te Deventer, een grote verkiezingsmanifestatie plaats. Lijsttrekker en minister-president Balkenende zal tijdens deze manifestatie een toespraak houden. Minister De Geus van Sociale Zaken en Volksgezondheid en minister Veerman van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij houden korte toespraken en fractievoorzitter Verhagen wordt geïnterviewd.

De manifestatie begint om 19.30 uur. Na een korte toespraak door minister De Geus houdt lijsttrekker Balkenende een speech. Fractievoorzitter Verhagen wordt geïnterviewd. Na een video-impressie van het werkbezoek van woensdagmiddag volgt een ronde tafelgesprek met minister Veerman, Tweede Kamerlid Annie Schreijer en de Overijsselse Kamerkandidaat Arie van der Veen. Landbouwminister Veerman sluit de manifestatie om circa 20.45 uur af.

CDA-Grandcafé

De bijeenkomst heeft het karakter van een CDA-Grand Café. Vanaf 17.30 uur is dit geopend voor een hapje en een drankje.

Om 18.00 uur start het informele gedeelte. In het Grand Café zijn zes corners ingericht. Elke corner heeft een eigen thema. De thema's zijn: integratie, onderwijs, zorg, veiligheid, werk op maat en mobiliteit. Bij elke corner zijn Kamerleden, Kamerkandidaten en/of bewindslieden aanwezig om met de aanwezigen in gesprek te gaan.

Voorafgaand aan de avondmanifestatie vindt er een werkbezoek plaats. U heeft hierover separaat een persbericht ontvangen.



CDA