CMG


DATUM: 15/01/2003

Logicacmg en verzuimdata nederland sluiten samenwerkingsovereenkomst

Innovatieve dienstverlening op het gebied van de uitwisseling van Verzuimberichten voorkomt dubbel werk en reduceert kans op fouten

Op de vakbeurs Personeel en Organisatie 2003, die op 14, 15 en 16 januari plaatsvinden in de RAI te Amsterdam, hebben Verzuimdata Nederland (VDN) en LogicaCMG vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze samenwerking wordt het nu mogelijk vanuit de LogicaCMG personeelsinformatiesystemen een veelheid aan koppelingen tot stand te brengen met partijen die te maken hebben met verzuim. Bij Verzuimdata Nederland worden deze verzuimgegevens bewerkt en vervolgens in het juiste formaat naar bijvoorbeeld de Arbo-diensten of verzekeraars gestuurd. Hiermee komt een zeer innovatieve dienstverlening tot stand, die veel dubbel werk overbodig maakt en de kans op fouten sterk reduceert. De hiervoor ontwikkelde systemen hebben zich de afgelopen jaren in de praktijk bewezen en verwerken momenteel reeds zo'n drie miljoen berichten op jaarbasis.

"LogicaCMG ziet de samenwerking met VDN als een belangrijke eerste stap, gezien het toenemende berichtenverkeer in onze markt van HRM en Payroll. Verzuimdata Nederland is als onafhankelijke partij de juiste keuze om de gegevens van onze klanten te verwerken en door te sturen. Tijdigheid en juistheid zijn van het grootste belang bij dit soort vertrouwelijke informatie" zegt Ron Roozeboom, directeur bij de divisie HRM & Payroll Solutions van LogicaCMG.

"Wij zijn blij met deze samenwerking, omdat LogicaCMG de eerste grote dienstverlener in de markt is waarmee we een dergelijke overeenkomst sluiten. Voor een grote groep werkgevers is er nu eenvoudig een interessante efficiencyslag te slaan. Wij hopen in de nabije toekomst ook met andere partijen dergelijke overeenkomsten te sluiten," aldus Jan Lokker, directeur van Verzuimdata Nederland.

Over Verzuimdata Nederland
Verzuimdata Nederland is de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van berichtenverkeer tussen werkgevers, Arbo-diensten en verzekeraars. Zij heeft met nagenoeg alle Arbo-diensten en verzekeraars geautomatiseerde koppelingen tot stand gebracht voor het adequaat doorgeven van gegevens. Zij is opgezet door specialisten op dit gebied, die reeds jarenlang softwarediensten op dit gebied leveren aan alle partijen. Meer informatie is te vinden op www.verzuimdata.nl

Over LogicaCMG
LogicaCMG is een wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van management en ICT- consultancy, systeemintegratie en outsourcing. Met bovendien een uitgebreide expertise in draadloze datacommunicatie ondersteunt LogicaCMG klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. De onderneming ontstond uit de fusie van Logica en CMG in december 2002 en heeft kantoren in 34 landen en ruim 60 jaar gecombineerde ervaring in ICT-dienstverlening. LogicaCMG is de nummer twee beursgenoteerde Europese ICT-dienstverlener en genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam.