Ingezonden persbericht


Persbericht
15 januari 2003

Demon resellerprogramma 1 jaar
~ Amend uitgeroepen tot Reseller van het Jaar ~

In februari bestaat het resellerprogramma van Demon Internet een jaar. In december vorig jaar reikte Demon de Reseller van het Jaar award uit aan Amend, specialist in netwerkoplossingen. Automatiseringsgroep Infotheek werd vanwege recordverkopen beloond met de award voor de snelst verkopende reseller.

In februari 2002 startte Demon Internet een nieuw resellerprogramma voor de zakelijke markt. Met het programma werkt Demon voortdurend aan kwaliteitsverbetering en intensievere service voor haar resellers. De resultaten van het eerste jaar zijn bevredigend te noemen. Inmiddels heeft Demon een netwerk van 55 succesvolle resellers verspreid over heel Nederland. Het bedrijf hanteert voor haar resellerprogramma een strak aannamebeleid en heeft dan ook, na een evaluatie van de resultaten, afscheid genomen van 32 resellers die de norm niet gehaald hebben.

Uitgebreid programma
In het tweede jaar wordt het resellerprogramma met volle kracht voortgezet. Demon geeft nieuwe resellers de kans om zich in te schrijven. Bovendien is het programma verbeterd en is de begeleiding uitgebreid. Zo worden resellers altijd het eerst geholpen door de supportafdeling dankzij een speciaal telefoonnummer en kan binnenkort op de partnersite op elk gewenst moment de status van een order gecheckt worden.

Nieuwe producten
Ook zijn er nieuwe producten aan het bestaande aanbod toegevoegd, te weten 2MB huurlijnen, SDSL voor de zakelijke markt en hosting. Het volledige reselleraanbod bevat nu:
S Demon 24Connect - flat fee internet via ISDN;
S Demon DSL Business - ADSL-;
S Demon DSL Symmetric- SHDSL-;
S Demon 2 MB huurlijnen-;
S Demon Office - een combinatie van een analoge- of ISDN-inbelverbinding en een 'shared hosting'-oplossing.

Dit jaar wordt dit pakket uitgebreid met ATM VPN, een nieuwe oplossing voor organisaties die hun lokale bedrijfsnetwerken willen koppelen voor informatie-uitwisseling en het delen van applicaties, zonder daarbij de verbindingen over het Internet te laten lopen

Dubbele uitbetaling
Resellers profiteren momenteel bovendien van een dubbele marge op zakelijke DSL-aansluitingen.

(317 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Meer informatie over de prijswinnaars Infotheek en Amend is te vinden op www.infotheek.nl en www.amend.nl Digitale foto's van de uitreiking van de awards zijn verkrijgbaar bij Marieke van Zuien. mariekev@lewispr.com, tel. 040 235 46 00.

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor internettoegang, zoals leased lines, ADSL, SDSL, Flat Fee Internet via ISDN en natuurlijk inbel-accounts. Overige diensten zijn onder andere webhosting, co-locatie, managed server hosting en Virtual Private Networks (VPN).

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van Internet Providers.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00Fax: 040 235 46 01
E-mail: mariekev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020 422 20 00Fax: 020 422 20 01
E-mail: sales@demon.nlhttp://www.demon.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com