Stadsdeel Zeeburg

Inspraakbijeenkomst parkeervergunningen IB

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg wil in de toekomst geen twee parkeervergunningen per huishouden meer verstrekken in de Indische Buurt. In dit deel van Zeeburg is de parkeerdruk de laatste jaren toegenomen. Met name 's avonds en 's nachts staan bijna alle parkeerplaatsen vol.

Om op korte termijn een rem te zetten op de toename van auto's in de Indische Buurt wil het Dagelijks Bestuur voortaan nieuwe aanvragen voor twee vergunningen per adres niet meer honoreren. De bestaande tweede bewonersvergunningen op één adres kunnen voorlopig gehandhaafd blijven.

Inspraak
Op maandagavond 13 januari wordt er een inspraakbijeenkomst over dit voornemen gehouden in het stadsdeelkantoor, aanvang 20.00 uur.

Schriftelijk
Belanghebbenden kunnen nog tot en met 4 februari een schriftelijke inspraakreactie sturen aan:
Stadsdeel Zeeburg
t.a.v. H. Hansen
Postbus 380
1000 AJ Amsterdam.

Mondeling
Het geven van een mondelinge reactie is mogelijk tijdens de vergadering van de raadscommissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer op 18 februari in het stadsdeelkantoor, aanvang 20.00 uur. Insprekers dienen zich uiterlijk 17 februari tot 16.00 uur telefonisch aan te melden via tel. (020) 608 08 80.

Ter inzage
Het voorstel van het Dagelijks Bestuur aan de stadsdeelraad ligt tot en met 17 februari ter inzage bij het Publiekscentrum van stadsdeel Zeeburg aan de Cruquiusweg 5.De stadsdeelraad neemt op 25 februari een besluit over het voornemen van het Dagelijks Bestuur.

Informatie
Voor informatie kan contact worden opgenomen met Hokon Hansen van stadsdeel Zeeburg, tel. (020) 60 80 755.