Mazda

Den Haag 15 januari 2003

Mazda Golf Challenge 2003

Na een afwezigheid van één jaar, wordt in samenwerking met Personal Golf Services de succesvolle Mazda Golf Challenge weer georganiseerd

Net als in voorgaande jaren kunnen niet alleen de geoefende wedstrijdspelers inschrijven, maar óók diegenen die nu eindelijk wel eens de stap willen maken om met deze snel groeiende sport kennis te maken.

Voor die laatste groep zijn clinics georganiseerd en wie al meer dan vijf clinics heeft gevolgd kan zich inschrijven voor de Masterclass, waar de fijne kneepjes van het golfen worden bijgebracht.

Voor onderstaande Mazda Golf Challenge-dagen is het mogelijk in te schrijven.

Dinsdag 13 mei: Nunspeetse Golf & Country Club

Woensdag 11 juni: Efteling Golfpark Kaatsheuvel

Woensdag 24 september: Golf & Country Club Herkenbosch

Voor slechts 100 Euro incl. BTW per persoon ontvangt u als deelnemer een welkomstpakket, een lunch, een aangeklede borrel en een drie gangen diner.

Uiteraard is deze prijs inclusief green fee voor de wedstrijdspelers en gratis gebruik van golfmateriaal en instructie voor de clinic- en Masterclass-deelnemers.

Verder zullen per dag een aantal zeer aantrekkelijke prijzen worden uitgereikt en zullen de prijswinnaars onder de wedstrijdspelers worden uitgenodigd voor de finale, die op 8 oktober op de schitterende baan van Golfclub Spiegelven in Genk (België) wordt gespeeld.

Bent u geïnteresseerd?

Gelieve dan het bijgaande antwoordformulier volledig in te vullen en te retourneren via faxnummer 070 33 37 239 óf via Mazda Golf Challenge 2003, postbus 148, 2501 CC Den Haag. U kunt hier klikken om het antwoord formulier te openen (pdf formaat).

Na ontvangst van uw inschrijving wordt per omgaand een bevestiging gestuurd waarin tevens de wijze van betaling via ons bankrekeningnummer wordt vermeld.

Reageer wel snel want het aantal plaatsen is beperkt en deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Hopelijk tot ziens op één of meerdere golfbanen tijdens de Mazda Golf Challenge 2003!

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Mazda Golf Challenge

Jim Duim

Manager Public Relations