Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

15-01-2003
Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen - Chaam maken bekend, dat zij een vergun-ning ingevolge de Wet milieubeheer hebben verleend naar aanleiding van de hierna vermelde aanvraag:


- Maatschap Jansen, Goedentijd 47 te Alphen voor het uitbreiden en/of wijzigen conform artikel 8.4 Wet milieubeheer (revisievergunning) van een rundvee- en varkenshouderij aan Goedentijd 47 te Alphen.

Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden ter bescherming van het milieu. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerp-beschikking.
Aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 17 januari 2003 gedurende zes weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeente-kantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086656) een alterna-tief tijdstip worden bepaald.

Voor het einde van genoemde termijn van zes weken kan tegen de beschikking beroep worden ingesteld door de aanvrager, de wettelijke adviseurs, degenen die eerder bedenkingen kenbaar gemaakt hebben tegen de ontwerp-beschikking en belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.