Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

15-01-2003
Zitting bezwaarschriftencommissie

Op donderdag 6 februari 2003 komt de bezwaarschriftencommissie bijeen in het gemeentekantoor te Alphen voor een openbare hoorzitting van de volgende bezwaarschriften:


1. 18.00 uur: Bezwaarschrift van D.H.M. Merx tegen het besluit van het college tot het opleggen van een last onder dwangsom in verband met de illegale permanente bewoning van een recreatiewoning aan Kleistraat 21 te Chaam;

2. 18.30 uur: Bezwaarschrift van Stichting Rechtsbijstand, namens dhr. F. Oomen uit Alphen tegen het besluit van het college tot het verlenen van een bouwvergunning aan dhr. M. Mazeland, Zandheining 9 te Alphen, voor het bouwen van een garage/berging;

3. 19.00 uur: Bezwaarschrift van Holla Poelman advocaten, namens mevrouw G.A.J. Mermans-van Olphen, tegen het besluit van het college tot het akkoordverklaren van een melding ingevolge artikel 8:19 Wet milieubeheer van dhr. A.S.M. Leijten, Schuttershoefweg 2 te Chaam;.

De op deze zaken betrekking hebbende stukken liggen tijdens kantooruren vanaf heden op de sector bestuurlijke en juridische zaken in het gemeentekantoor te Alphen ter inzage.
Belanghebbenden kunnen tot 27 januari 2003 nadere stukken indienen bij de secretaris van de commissie (mw. Y.W.M. Jansen of dhr. A.P. van den Muijsenberg).