Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Landgoed De Klinze - 'A Hampshire Classic Hotel'

Fries hotel 12de aanwinst voor hotelgroep

15 januari 2003... Landgoed De Klinze in het Friese plaatsje Oudkerk opende op 1 januari 2003 haar deuren als Landgoed De Klinze ­ 'A Hampshire Classic Hotel'. Het charmante vijfsterren landgoed-hotel en beauty centrum, gelegen in hartje Friesland, is hiermee het twaalfde aangesloten hotel bij de Nederlandse Hampshire hotelgroep. Naast de Hampshire Classic Hotels behoren hiertoe ook de driesterren Hampshire Inns en de viersterren Hampshire Hotels.

Donderdag 9 januari jl. is Landgoed De Klinze op haar - inmiddels traditionele - nieuwjaarsreceptie toegetreden tot de Hampshire hotelgroep middels de onthulling van het Hampshire logo. Dit gebeurde in het bijzijn van burgemeester Polderman van de gemeente Tytjerksteradiel, de heer Snijder, directeur/eigenaar van Landgoed De Klinze en de heer Verkerk, algemeen directeur van Hampshire Hospitality & Leisure.

Zoals kenmerkend voor alle Hampshire Classic Hotels, straalt ook Landgoed De Klinze een intieme ambiance uit en beschikt het over een klassiek à la carte restaurant. De 27 authentieke en smaakvol ingerichte kamers en twee luxe bruidssuites ademen een sfeer van gastvrijheid. Op het landgoed ligt het bijbehorende Institut de Beauté Guerlain, een geslaagde kopie van het wereldberoemde Guerlain beauty centrum in Parijs. Gasten kunnen hier relaxen tijdens een beautybehandeling, een frisse duik nemen in het binnenzwembad, of een bezoek brengen aan sauna of Turks stoombad. Ook behoort een rondrit met de "Jan Plezier", een antiek rijtuig, voortgetrokken door prachtige Friese paarden, en kruisboog schieten tot de ontspanningsmogelijkheden behorend bij het hotel.

Voor zowel bruiloften en partijen als zakelijke bijeenkomsten biedt Landgoed De Klinze ­ 'A Hampshire Classic Hotel' talrijke mogelijkheden. De drie zalen beschikken over de modernste faciliteiten en technische voorzieningen, zonder afbreuk te doen aan de historische sfeer. Tijdens een verfrissende wandeling in het acht hectare tellende park behorend bij het hotel doen cursisten en vergadergasten nieuwe energie op voor volgende sessies. Bruidsparen kunnen zelfs op het landgoed in het huwelijk treden!

"Het motto 'Small enough to Care' sprak ons aan. Wij willen onze sterke eigen identiteit behouden en toch genieten van de voordelen van een licentiesysteem. Hampshire Hospitality & Leisure biedt precies de faciliteiten, die wij zoeken; support op het gebied van PR, Sales & Marketing, een uitgebreid distributienetwerk en natuurlijk het gezamenlijke inkoopvoordeel. Naarmate de groep blijft groeien is dat laatste voordeel natuurlijk steeds meer van kracht", aldus Gert Snijders, Directeur/Eigenaar van Landgoed De Klinze ­ 'A Hampshire Classic Hotel'.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure: 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte en per 1 januari Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk en Landgoed De Klinze in Oudkerk.

Verder behoren Hampshire Inn ­ St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn ­ Brussels, Hampshire Hotel ­ Waterland in Purmerend en Hampshire Inn ­ Renesse tot de groep.

Informatie over de verschillende hotels is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 ­ 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com