Heijmans N.V.

Heijmans overweegt overname Reukers Beheer in Groenlo

's-HERTOGENBOSCH - Heijmans N.V. (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) verwacht overeenstemming te bereiken over de overname van Reukers Beheer BV in Groenlo. De overname wordt in contanten voldaan. Het effect van de overname op de winst per aandeel van Heijmans N.V. zal in 2003

Reukers Beheer, waarvan Reukers Bouw de grootste werkmaatschappij is, is met ruim 100 medewerkers actief in Oost Nederland, met name in de utiliteitsbouw, woningbouw en servicebouw. Daarnaast is het bedrijf op bescheiden schaal actief in projectontwikkeling op basis van een aantal grondposities.

Het gemiddelde omzetniveau in de afgelopen jaren bedroeg ruim

gemiddelde. Reukers verwacht dat de omzet de komende jaren zal toenemen tot circa
projecten wordt in bouwteamverband uitgevoerd.

De onderneming zal binnen de divisie Heijmans IBC Bouw vooralsnog onder eigen naam actief blijven. De heer W.G.M. Reukers zal als directeur aanblijven. De heer J.A.G. Reukers blijft nog enige tijd als adviseur aan de onderneming verbonden.

De voorgenomen acquisitie versterkt de activiteiten van de divisie Heijmans IBC Bouw in het oostelijk deel van Nederland. Het sluit bovendien aan op de strategie van de divisie om de activiteiten ook op het gebied van servicebouw verder te versterken.



Heijmans N.V.