Gemeente Bergen op Zoom


De gemeenteraad vraagt uw mening

In de raadsvergadering van 26 september 2002 heeft de gemeenteraad gesproken over de ontwikkeling van de Augustapolder en omgeving en de vervolgactiviteiten bij Rozenoord. De raad heeft toen niet alleen het college om advies gevraagd, maar heeft daarbij ook besloten de bevolking te raadplegen. Daarom heeft de raad inmiddels de Hoorcommissie Augustapolder/Rozenoord ingesteld. Deze hoorcommissie heeft als opdracht om uw mening te vragen over de toekomstige ontwikkeling van de Augustapolder e.o. en Rozenoord.

Bijeenkomst 3 februari 2003
De hoorcommissie Augustapolder/Rozenoord nodigt u dan ook uit om op maandag 3 februari 2003, vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis, Grote Markt 1, uw visie kenbaar te maken aan de commissie. De commissie zal u eventueel vragen stellen ter verduidelijking, maar zal verder niet met u in discussie gaan. Afhankelijk van het aantal belangstellenden zal de commissie een spreektijd vaststellen. U bent natuurlijk ook welkom om net als de commissie kennis te nemen van de verschillende meningen. Wilt u daadwerkelijk uw visie/mening kenbaar maken aan de commissie, moet u zich even aanmelden. Hieronder kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat. Uw inbreng wordt opgenomen in het verslag van die avond. Dit verslag wordt naast het advies van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad voorgelegd.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze gelegenheid om uw mening kenbaar te maken aan de gemeenteraad, dan dient u zich van tevoren aan te melden bij de raadsgriffie van de gemeente Bergen op Zoom. Gelieve bij uw aanmelding te vermelden: uw naam, adres, telefoonnummer, eventueel e-mailadres, eventueel namens wie u spreekt, en over welk(e) onderwerp(en) u wilt spreken.

Uw aanmelding kunt u indienen :
SR Schriftelijk : Raadsgriffie gemeente Bergen op Zoom, postbus 35, 4600 AA BERGEN OP ZOOM
SR Telefonisch : 0164-277387
SR E-mail : M.C.J.Hagenaars@bergenopzoom.nl

De termijn voor het indienen van uw aanmelding sluit op 28 januari 2003.