SNT GROUP N.V.

Nieuwe besturingsstructuur SNT Group N.V.

Zoetermeer, 15 januari 2003. De Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen van SNT Group N.V. maken bekend met ingang van 18 februari 2003 uitvoering te gaan geven aan de nieuwe besturingsstructuur van SNT Group. SNT Group heeft een Executive Committee ingesteld ('SNT Executive Committee') die bestaat uit leden van de Raad van Bestuur en de Managing Directors van de landenorganisaties. Het jaar 2002 heeft in teken gestaan van integratie van diverse overgenomen werkmaatschappijen binnen SNT Group. SNT gaat nu een volgende fase in, die vraagt om een nieuw, meer op de operatie gericht besturingsmodel. De omvang van de Raad van Bestuur van SNT zal als gevolg van dit nieuwe model worden teruggebracht tot drie bestuurders.

Luc Verburgh treedt terug als lid van de Raad van Bestuur en wordt als Chief Information Officer verantwoordelijk voor ICT. Daarnaast blijft hij als Managing Director verantwoordelijk voor SNT Scandinavia. Rob Kippers treedt terug als lid van de Raad van Bestuur. Zijn functie van Chief Integration Officer komt te vervallen. Rob Zandbergen, CFO, heeft besloten om met ingang van 1 april 2003 de functie van CFO Bij Solvus Resource Group N.V. te gaan vervullen. De posities van de heren Tobias Walraven, CEO en Sjaak Teterissa, lid van de Raad van Bestuur en Managing Director SNT Benelux, blijven ongewijzigd.

Willem Middelburg, 46 jaar en voormalig CFO van Pink Roccade, zal door de Raad van Commissarissen van SNT aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april 2003 worden voorgedragen als opvolger van Rob Zandbergen. De heer Middelburg treedt echter al met ingang van 1 februari 2003 in dienst bij SNT Group en zal de werkzaamheden van Rob Zandbergen overnemen na publicatie van de jaarcijfers op 18 februari.

De Raad van Bestuur van SNT zal derhalve bestaan uit Tobias Walraven, CEO, Willem Middelburg, CFO en Sjaak Teterissa, Managing Director SNT Benelux. De SNT Executive Committee bestaat uit genoemde leden van de Raad van Bestuur, aangevuld met directieleden van de landenorganisaties SNT France (Francoise Gagnier), SNT Deutschland (Stefan Knoll en Philippe Vogel) SNT Benelux (Jac Vermeer) en SNT Scandinavia (Luc Verburgh).

De Raad van Commissarissen van SNT Group wordt gevormd door de heren Wessel Ganzevoort (voorzitter), Paul 't Hoen (vice voorzitter), Cees van den Heijkant, Rob Abrahamsen en Rob Langezaal. De Raad van Commissarissen heeft besloten de twee resterende vacatures binnen de raad niet in te vullen. De omvang van de Raad van Commissarissen van SNT wordt daarmee teruggebracht naar vijf. Een hierop betrekking hebbend voorstel tot statutenwijziging wordt inmiddels voorbereid en zal tijdig beschikbaar zijn ter behandeling in de aandeelhoudersvergadering van 25 april 2003.

Vooruitlopend op de publicatie van de jaarcijfers 2002 maakt SNT bekend dat de omzet van SNT Group over geheel 2002 uitkomt boven de Euro 550 miljoen. De operationele marge (Ebita) zal naar verwachting uitkomen rond 6,5%. De kaspositie van SNT komt uit boven de Euro 100 miljoen. Op 18 februari 2003 maakt SNT haar volledige resultaten over 2002 bekend.

Profiel SNT participeert in de ontwikkeling van CRM-concepten voor opdrachtgevers. In haar customer contact centers geeft SNT uitvoering aan deze concepten door opdrachtgevers via telefoon, e-mail, chat, co-browsing en SMS bereikbaar te maken voor hun klanten. Uit deze klantcontacten wordt met behulp van datamining technieken managementinformatie gedestilleerd die opdrachtgevers kunnen aanwenden om hun marketingstrategie verder in te vullen en duurzame relaties met klanten op te bouwen. Met ruim 12.000 medewerkers verleent SNT vanuit 45 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en Frankrijk jaarlijks goede service aan miljoenen consumenten.

Einde bericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne de Graaf, tijdens kantooruren op telefoon 00 31 79 368 69 00 of fax 00 31 79 368 51 94. Buiten kantooruren op 00 31 6 22 39 55 89. E-mail adegraaf@snt.com. Onze Onze adresgegevens zijn: Koraalrood 70, 2718 SC Zoetermeer, Postbus 182, 2700 AD Zoetermeer.

SNT Groep NV

15 jan 03 07:54