PARTY PRO NEUTRAL NETHERLANDS

party pro neutral netherlands gaat voor 76 zetels

Party Pro Neutral Netherlands gaat voor 76 zetels is geen loze kreet . Het huidige politieke stelsel is uit de tijd en behoort niet meer bij onze ingewikkelde samenleving. Er heerst een gevaarlijk sluimerende onvrede onder alle lage van onze bevolking. Denk aan de bedreigingen op het binnenhof in mei vorig jaar. Nederland moet naar een krachtige volkspartij, welke een mandaat heeft van de meerderheid der nederlandse kiezers.
ppnn.nl gaat uit van ten hoogste 11 ministerie's Er komen 4 nieuwe top ministerie's , met het samenvoegen en oprichten van de top-ministeries komen 20 % van de ambtenaren vrij, deze kunnen worden ingezet op het ministerie van communicatie. De financiering van een en ander wordt betaald door het opheffen van de eerste kamer.
Het referendum moet eindelijk worden ingevoerd. ppnn.nl wil de leeftijdsgrens voor kiezers verlagen van 18 jaar naar 16 jaar. De troonrede op prinsjesdag wordt voorgelezen door de minister president van nederland. De uitvoerende overheidsdienaren worden strafrechterlijk aansprakelijk gesteld bij grove aanwijsbare nalatigheid. De burgemeester en commissaris worden rechtstreeks gekozen door de bevolking. Aanpassing euro-pact moet weer bespreekbaar worden en Nederland gaat uit de navo.


---