KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Unieke clinic: Topsporters over hun succes!

24-12-2002

Wereldkampioen Dermott Lennon, Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam, topruiters en trainers Roelof Bril en Jurgen Stenfert onthullen tijdens deze clinic hun trainingsmethoden aan het publiek. Dit doen zij door les te geven aan leerlingen en door hun eigen paarden te rijden. De avond wordt gepresenteerd door speaker Bert de Ruiter. De clinic vindt plaats op woensdag 15 januari 2003 in Manege de Spreng in Laag Soeren, bij Dieren (Gelderland).

De clinic begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Alle liefhebbers van de springsport zijn uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij de training van paarden van topruiters en hen te laten zien hoe deze topruiters hun paarden trainen om tot topprestaties te komen. Tevens is er een showblok, waarin de dochter van waarbij een jonge amazone en de vader van één van de topruiters een parcours zullen afleggen.

Wij raden mensen aan te reserveren omdat wij veel belangstelling verwachten en vol = vol. De reguliere is 15 voor een tribuneplaats en 12,50 voor een staplaats. Bij reserveren geldt een reductie van 2,50 per kaartje. Reserveren kunt u bij Media Boekservice in Eerbeek, tel. 0313 655 575 of mailto:info@mediaboek.nl

Bron: Landelijke Rijvereniging Middachtenruiters - Laag Soeren