COLO

Politiek debat beroepsonderwijs bedrijfsleven

Op woensdag 15 januari 2003 organiseert Colo een politiek debat over de economische en maatschappelijke waarde van het beroepsonderwijs. Het debat, onder leiding van Roel in 't Veld (voorzitter Colo), zal voorafgaan aan de uitreiking van de prijs 'Beste Leerbedrijf 2002'. Deze prijs zal worden uitgereikt door CNV-voorzitter Doekle Terpstra. De bijeenkomst vindt plaats in Madurodam Den Haag.

Aan het politieke debat zullen deelnemen: Ciska Joldersma (CDA), Vick Boncke (LPF), Mariet Hamer (PvdA), Jasper van Dijk (SP), Ursie Lambrechts (D66), Paul Jungbluth (GroenLinks), Arie Slob (Christenunie). De deelnemer van de VVD is momenteel nog niet bekend.

Voor de prijs Beste Leerbedrijf zijn genomineerd: BAM Techniek Veenendaal, voorgedragen door Intechnium, kennis- en technologiecentrum voor de installatietechniek. Fruitmasters Geldermalsen, voorgedragen door Aequor, kennis- en informatiecentrum voor het groene beroepsonderwijs en bedrijfsleven.
Haarmodegroep Salon Modern Groot-Ammers, voorgedragen door KOC Nederland, het kenniscentrum voor de uiterlijke verzorging.

Het programma:
11.30 uur Ontvangst
12.00 uur Politiek debat 'De economische en maatschappelijke waarde van het beroepsonderwijs'
13.00 uur Colo nieuwjaarslunch
14.00 uur Prijsuitreiking Beste Leerbedrijf 2002 15.30 uur Einde programma

Wanneer u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, stellen wij aanmelding op prijs.
Voor meer informatie of aanmelding: www.colo.nl.
---
Noot voor de redactie,