Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De SMA maakt de drie eindfinalisten voor de titel Commercieel Manager van het Jaar 2002 bekend

Op 16 januari 2003 zullen drie interessante finalisten strijden tijdens een spetterende finale om de titel: 'Commercieel Manager van het Jaar'.

Voor de titel zijn 110 commercieel managers genomineerd. Hiervan hebben 27 managers gereageerd t.b.v. de eerste voorronde Daarvan hebben er 11 de tweede ronde gehaald.
Dit heeft geresulteerd in 3 finalisten.

De namen van de finalisten in willekeurige volgorde;- Ronald Baars: Sales Director Benelux van Checkpoint Meto Systems Inc.;- Eric Nijkamp: Directeur/Partner Nijkamp & Nijboer Huisstijlmanagement;- Rob Beset: Commercieel directeur Batavus B.V.;

Op de verkiezingsbijeenkomst van 16 januari zal de vakjury de felbegeerde titel toekennen nadat genoemde kandidaten zich aan het publiek hebben gepresenteerd. Het aanwezige publiek speelt ook een rol in de puntentoekenning. Slechts één van hen zal zich aan het eind van de bijeenkomst 'Commercieel Manager van het Jaar' mogen noemen.

De Commercieel Manager van het Jaar verkiezingen is een initiatief van de SMA (de Sales Management Association.)
Zie www.de-sma.nl voor de doelstellingen van de SMA. Zie www.commercieelmanagervanhetjaar.nl voor meer info over de verkiezing.

Voor meer informatie over het evenement en het programma kunt u terecht bij de SMA, Commissie PR & Communicatie,Commissaris Richard Kolster, telefoon: 0654-213752 of
Bas Andriessen, telefoon: 0653-890131Heidestein 7 3971ND Driebergen Zie ook www.de-sma.nl