Dienstenbond CNV

Ledenvergaderingen The Greenery
09-01-2003

Vorige week ontving u, als lid van de CNV Dienstenbond bij The Greenery een uitgebreid pakket met veel informatie over uw toekomstige arbeidsvoorwaarden. Dit betrof een drietal principe-akkoorden.

Principe-akkoord CAO Groothandel AGF, dat de basis van uw arbeidsvoorwaarden regelt;

Principe-akkoord Aanvullende CAO voor The Greenery, dat de aanvullende zaken regelt;

Principe-akkoord Functiewaardering

Wij hebben toegezegd deze principe-akkoorden te komen toelichten. Dat doen wij dan ook. Er komen drie vergaderingen, die gehouden worden op:

donderdag 16 januari 2003, aanvang 10.30 uur
locatie Bleiswijk, restaurant Meijer

donderdag 16 januari 2003, aanvang 13.30 uur
locatie Barendrecht, afmijnzaal

dinsdag 28 januari 2003, aanvang 15.00 uur
locatie Wervershoof, voormalige afmijnzaal

U als lid bent van harte welkom op een van deze vergaderingen. Indien uw collega ook aanwezig wenst te zijn en nog geen lid is, mag hij of zij meekomen.
CNV Dienstenbond heeft de afgelopen maanden, namens de leden, erg veel tijd besteed aan deze principe-akkoorden. Het was flink puzzelen, maar de puzzel is nu klaar.

Wij zullen in deze vergaderingen de totale puzzel toelichten en ook uw mening vragen. Het geheel leggen wij met een positief advies aan u voor. Uw arbeidsvoorwaarden zullen, na goedkeuring, vastliggen in een tweetal CAOs.
De CAO Groothandel AGF tot een inkomensniveau van 40.000,- en de Aanvullende CAO The Greenery, tot een inkomensniveau van 49.500,-. In deze laatste CAO zijn ook de nodige garanties opgenomen voor werknemers die tot op heden onder de CAO Operations vielen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de bestuurders, Karin Baelemans en Richard Leloux.