Rijksuniversiteit Groningen

14 jan 2003

Nummer 004 14 januari 2003

Hoogervorst spreekt bij RUG over nationale economische situatie

Programma
Leadership Panel
Noot voor de pers

Op donderdag 16 januari 2003 houdt Hans Hoogervorst, demissionair minister van financiën, een lezing bij de Economische Faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen. De titel van zijn verhaal luidt: 'De polder onder water: De Nederlandse economische situatie.'

Gedurende een half uur zal de minister de (matige) economische situatie van Nederland bespreken. Ook gaat hij in op de vraag wat er volgens hem in de toekomst moet veranderen. Hierna is er de mogelijkheid vanuit de zaal vragen te stellen en een discussie op gang te brengen.

Programma

De lezing vindt plaats op het Zerniketerrein (ZG15) en begint om 16.00 uur. De bijeenkomst wordt ingeleid door dr. Simon Kuipers, voorzitter van het College van Bestuur van de RUG. Na het panel is er een borrel, waarvoor iedereen uitgenodigd is.

Leadership Panel

De lezing wordt georganiseerd in het kader van het Leadership Panel, een initiatief van de EFV (Economische FaculteitsVereniging). Het Leadership Panel vindt twee keer per jaar plaats. Voorgaande sprekers waren oud-minister Zalm en Doctors van Leeuwen.

Noot voor de pers

Informatie: Interne en Externe Betrekkingen RUG, tel. (050)363 54 46