AutoRai

16-1-2003

Daewoo lanceert drie nieuwe actiemodellen

Daewoo Motor Benelux vertrekt dit jaar uiterst dynamisch uit de startblokken. Naast de nieuwe modellen en uitvoeringen lanceert de Koreaanse automobielfabrikant exclusief voor Nederland nog eens drie opvallende actiemodellen: de Matiz Music, de Kalos Sport en de Tacuma Cinema.
De drie actiemodellen zullen uiteraard op de komende AutoRAI staan te pronken, maar ze zijn nu al te bewonderen in de showroom van de Daewoo-dealer. Dus is er bij Daewoo op een breed vlak veel nieuws te melden.

Gelimiteerde oplage
De drie speciale actiemodellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd en zijn slechts tot 1 maart 2003 verkrijgbaar. Enige haast is dus wel geboden, verklaart Robert Tak, de Verkoop & Marketing Directeur van Daewoo Motor Benelux. Eind vorig jaar hebben we de Kalos geïntroduceerd, en vanaf de RAI staat de fonkelnieuwe Evanda in de showroom. Terwijl enkele maanden later de nieuwe Nubira zijn opwachting zal maken. Het bruist van de activiteiten bij Daewoo, maar dat wil niet zeggen dat de bestaande modellen geen aandacht krijgen. Sterker nog, dankzij de scherpe prijsstelling en de uitgebreide uitrusting van deze actiemodellen is de aantrekkingskracht van de Matiz, de Kalos en de Tacuma alleen nog maar groter geworden. Belangrijke en bekende kenmerken die de klant van Daewoo mag verwachten.

Met de Matiz Music, de Kalos Sport en de Tacuma Cinema, komt Daewoo met drie verrassende modellen die voldoen aan de specifieke wensen van bepaalde groepen automobilisten.

Matiz Music
Zo zal de echte muziekliefhebber, die prijst stelt op een uitstekende audiokwaliteit in zijn of haar auto, de Matiz uitstekend weten te waarderen dankzij een ultramoderne audio-installatie.

De Matiz Music is uitgerust met de volgende extras:
* een Pioneer radio/CD-speler

* een dashboard in alulook

* speciale vloermatten

* lichtmetalen dorpels

De waarde van dit aantrekkelijke pakket bedraagt 500 euro, maar er wordt slechts 100 euro in rekening gebracht. Het voordeel voor de klant bedraagt dus 400 euro.

Kalos Sport
De sportieve automobilist zal zich aangetrokken voelen tot de Kalos Sport. Dit Daewoo-model heeft sportiviteit sowieso al hoog in het vaandel staan, maar de Sport-uitvoering is bovendien uitgerust met:

15 inch lichtmetalen velgen vloermatten een verchroomd uitlaatsierstuk Het sportpakket heeft een waarde van 1.150 euro. De klant betaalt echter slechts 250 euro, waardoor het voordeel is opgelopen tot maar liefst 900 euro.

Tacuma Cinema
Uiterst exclusief, zeer apart en bijna futuristisch is de Tacuma Cinema, die vooral ideaal is voor gezinnen. Deze Tacuma is extra voorzien van:

* een dvd-speler

* twee beeldschermen, bevestigd aan de achterkant van de voorste hoofdsteunen

In deze Tacuma kunnen de kids (of volwassen achterpassagiers!) heerlijk ontspannen op de achterstoelen van deze uitmuntende gezinsauto naar de dvd van Harry Potter kijken, of genieten van een andere leuke speelfilm. De klant betaalt slechts 500 euro voor de volledige uitrusting, die een winkelwaarde van 1.100 euro vertegenwoordigt. Het voordeel voor de klant bedraagt 600 euro.

Nogmaals Robert Tak: Normaal gesproken hangt er aan dit soort aantrekkelijke modellen een aardig prijskaartje, maar bij Daewoo dus niet. Fikse kortingen op de verschillende accessoires maken deze modellen voor iedereen betaalbaar.

Deze opvallende, scherp geprijsde actiemodellen staan op de komende AutoRAI, maar geïnteresseerden kunnen vanaf nu al terecht bij de Daewoo-dealer, want daar staan ze tijdelijk, tot 1 maart - in de showroom.