Gemeente Zwolle


Informatieavond polder Mastenbroek


Datum uitgave: 13-01-2003

Onderwerp: bestemmingsplannen

'Weidsheid voor de toekomst'

Onlangs is het eindrapport 'Weidsheid voor de toekomst' afgerond. Dit is een ruimtelijke ontwikkelingsvisie van de polder Mastenbroek. De visie geeft een beeld van de ruimtelijke ontwikkeling van de polder in de komende 20 jaar. Uitgangspunt is de doelstelling dat de cultuurhistorisch waardevolle kenmerken van de polder Mastenbroek zo goed mogelijk behouden moeten blijven.

'Weidsheid voor de toekomst' is op dit moment alleen nog maar digitaal beschikbaar. U kunt het rapport downloaden via de website van de polder Mastenbroek. Voor alle belangstellenden organiseert de provincie Overijssel een informatieavond over het rapport. Tijdens deze avond wordt ook ingegaan op de wijze waarop de ontwikkelingsvisie in andere gemeentelijke en provinciale plannen wordt uitgewerkt. Ook wordt een samenvatting van het rapport uitgedeeld.

De informatieavond vindt plaats op donderdag 30 januari 2003 in Het Trefpunt in Mastenbroek.

Wilt u deze avond bijwonen, meld u zich dan vóór 18 januari 2003 telefonisch aan bij Marcelle Olde Bijvank van de provincie Overijssel. Haar telefoonnummer is (038) 425 13 34.

Externe instanties:
Polder Mastenbroek
Provincie Overijssel

Bron: afdeling Communicatie Datum van 13-01-2003 tot 26-01-2003