Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2003 Persberichten district Lekstroom, 09.30 uur

Jongen aangehouden wegens mishandeling

NIEUWEGEIN Een 15-jarige jongen uit Nieuwegein is woensdagmiddag rond 15.30 uur op de Nedereindseweg aangehouden wegens mishandeling. De jongen had ruzie met een 19-jarig vrouw uit diezelfde plaats. De vrouw ging naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een hersenschudding, gebroken neus en oogkas te hebben opgelopen. De jongen verklaarde tegenover de politie dat de vrouw was begonnen. Hij is ingesloten.

Vechtpartij

IJSSELSTEIN Op de Clinckhoeff ontstond woensdagavond rond 19.00 uur een vechtpartij nadat een jongen uit een zaak was gezet. Bij de vechtpartij zouden knuppels zijn gebruikt. Er raakten drie mensen gewond, waaronder twee inwoners van Bunschoten-Spakenburg van 23 en 26 jaar. De ambulance kwam ter plaatse en de medici bekeken de verwondingen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Tanken zonder betalen

NIEUWEGEIN De politie hield rond middernacht in de nacht van woensdag op donderdag op de Pletterburgerbaan een 22-jarige inwoner van Nieuwegein en een 20-jarige Utrechter aan wegens het tanken zonder betalen in Woerden, eerder die avond. De auto bleek niet verzekerd en is inbeslaggenomen. Daarnaast bleek de 22-jarige bestuurder een ontzegging te hebben om te rijden en is ingesloten.

Dubbele snelheid

LOPIK Tijdens een verkeerscontrole met onopvallende auto kwam de politie woensdagmorgen op de N210 ter hoogte van Lopik een automobilist tegen die 160 km/u reed waar 80 de limiet is. De bestuurder, een 51-jarige inwoner van Lopik, kreeg een stopteken en moest meteen zijn rijbewijs inleveren.