AutoRai

16-1-2003

BMW start nieuwe samenwerking met Sixt Rent a Car

Het programma van Sixt rent a car is uitgebreid met BMW. Sinds december vorig jaar versterken BMW 5-serie sedan en touringmodellen de huurvloot.
Thomas Wolters, directeur van Sixt rent a car nam samen met Fleet Manager Gerrit Jonker, bij BMW Den Haag de sleutels van de eerste BMW 5-series in ontvangst. Wij richten ons op het topsegment van de markt. Met de BMW 5-serie kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. Dat past goed in onze bedrijfsfilosofie.

Tijmen van Iersel, Business Sales Manager van BMW Group Nederland is blij met de samenwerking. Met Sixt rent a car hebben wij er een wereldwijd opererende verhuurpartner bij en kunnen wij de zakelijke markt nog beter bedienen.

De moedermaatschappijen van beide ondernemingen, Sixt AG en BMW AG tonen in hun ontwikkeling veel overeenkomsten. Beide zijn ruim tachtig jaar geleden opgericht in München en stichtten van daaruit een wereldomspannend netwerk van eigen vestigingen. In Nederland heeft Sixt rent a car elf vestigingen.