AutoRai

16-1-2003

Tot 2.200 euro voordeel op Hyundai Elantra Jubilee

Dit jaar is Hyundai 25 jaar vertegenwoordigd op de Nederlandse automarkt. Dat wordt gevierd, en hoe! Ter gelegenheid van dit jubileum is de Elantra tijdelijk verkrijgbaar in Jubilee-uitvoering. Deze uitvoering is tot maar liefst 2.200 euro voordeliger. De Elantra Jubilee is in sedanuitvoering leverbaar als 1.6i GL/GLS en in hatchbackuitvoering als 1.6i GLS en 2.0i GLS .Dankzij de feestelijke prijsverlaging is de Elantra Jubilee er al vanaf 14.995 euro.

Met de Elantra Jubilee doet Hyundai een messcherp aanbod in de middenklasse. Aan de omvangrijke uitrusting van het model wordt namelijk niet getornd. Standaard heeft elke Elantra twee airbags, ABS met EBD, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor, een boordcomputer en stuurbekrachtiging. Wie kiest voor een GLS-model, krijgt daarbij ook nog eens zijairbags, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch te verstellen buitenspiegels en cruise control (2.0i).

Motoren
De Elantra Jubilee is leverbaar met twee soepele benzinemotoren. Aan de basis staat een 1,6-liter benzinemotor. Met zijn 107 pk heeft deze motor ruim voldoende in huis om de Elantra vlot door het verkeer te laten bewegen. Wie desondanks meer wil, is goed bediend met de moderne 2,0-liter benzinemotor. Met 141 pk stelt deze krachtbron de Elantra in staat tot bovengemiddelde prestaties. Zo sprint de Elantra 2.0i in 9,1 seconden naar de 100 km/uur. De topsnelheid bedraagt een imposante 206 km/uur.

Verantwoord
Zoals voor iedere Hyundai, geldt ook voor de Elantra Jubilee drie jaar Multipointgarantie. Deze unieke garantie omvat een driejarige productgarantie die niet is gebonden aan een maximum aantal kilometers, een drie jaar durende Mobiliteitsgarantie waarmee te allen tijde de mobiliteit van de Hyundai-rijder is gewaarborgd en een zes jaar durende carrosseriegarantie.

Prijslijst Elantra Jubilee Sedan & Hatchback

1.6i GL Sedan, 14.995,-

1.6i GLS Sedan & Hatchback 16.095,-

2.0i GLS Hatchback 16.795