Gemeente Bergen op Zoom


Jeugd haalt recordaantal Kertsbomen op

Maar liefst 5747 kerstbomen zijn er dit jaar in de gemeente Bergen op Zoom opgehaald. Dat is een nieuw record, want vorig jaar ging het om een kleine 4400 bomen. Een mooi resultaat dus!
Voor het ophalen van de kerstbomen op woensdag 8 januari kon de jeugd stempels krijgen. Degenen met de meeste stempels kwamen in aanmerking voor de hoofdprijs van 100. De tweede prijs is 50 en de derde 25. Daarnaast waren er 40 bioscoopbonnen ter waarde van 12,50 te winnen. De hoofdprijzen worden volgende week om 14.00 uur uitgereikt aan de winnaars. Wethouder Stefan Vermeulen (Beheer) reikt dan de prijzen uit.

Prijswinnaars
De eerste prijs is gewonnen door Igor Daemen. Hij haalde maar liefst 330 bomen op. De tweede prijs gaat naar een team van vier kinderen: Esther en Jules Reijders & Marloes en Lennard Veneman. Zij wisten 300 bomen bij elkaar te sprokkelen. Dit jaar zijn er twee derde prijzen te verdelen omdat zowel door Stan van Mansfeld als door Remco Oirbans 270 bomen werden ingezameld.
De prijswinnaars van de bioscoopbonnen worden aanstaande zondag vermeld op de gemeentepagina in de Bergen op Zoomse bode.