Ingezonden persbericht

Trend Micro beschermt netwerk Belgische telecommunicatie-provider tegen virussen en gevaarlijke webcontent

Belgacom Group kiest voor upgrade Trend Micro-internetbeveiligingsoplossingen

Utrecht, 16 januari, Trend Micro (Nasdaq: TMIC; TSE: 4704), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, verzorgt de upgrade van de beveiligingstechnologie van het bedrijfsnetwerk van de Belgacom Group. De grootste telecommunicatie-aanbieder van België selecteerde de Trend Micro-oplossingen voor de bescherming van haar interne IT-systemen tegen de risico's van kwaadaardige code en andere ongewenste internetcontent. Het bedrijf koos voor de InterScan(tm) Messaging Security Suite(tm), InterScan WebProtect(tm) for ISA Server, ScanMail(tm) for Microsoft Exchange en de centrale remote beheerconsole van Trend Micro.

Belgacom gebruikte al software van Trend Micro voor de beveiliging van haar internet- en messaging-systemen. Vanwege de bewezen stabiliteit en positieve ervaringen sinds de implementatie heeft Belgacom nu ook voor de upgrade van Trend Micro gekozen. Het telecombedrijf bleek zeer tevreden over de producten, de service en de geboden bescherming tegen de nieuwste virussen en andere internetbedreigingen. De Belgacom Group erkent ook de waarde van de Enterprise Protection Strategy van Trend Micro, die zich richt op de complete beveiliging van alle stadia van de levenscyclus van een virusuitbraak. Dit geeft een maximale beveiliging. Verder zet de Belgacom Group Trend Micro-sofware in voor de beveiliging van de klanten van haar managed services-divisie tegen computerfouten of ongewenste internetcontent.

Justin Doo, Managing Director van Trend Micro in de Benelux, het Midden-Oosten en Afrika: "Het grote vertrouwen van dit vooraanstaand Belgisch telecombedrijf onderstreept de robuustheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen. Trend Micro concentreert zich op haar klanten en stemt haar oplossingen en diensten af op hun behoeften. Dat wordt bevestigd doordat Belgacom de samenwerking verder heeft uitgebreid."

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers. Voor meer informatie en evaluatieversies: http://uk.trendmicro-europe.com/



Ingezonden persbericht