Politie Gelderland-Midden

Gevonden fietsen niet meer naar Veilingbedrijf
Publicatiedatum: 16-01-2003

Gevonden fietsen op het politiebureau in Arnhem worden niet meer geveild bij het Veilingbedrijf Derksen aan de Amsterdamseweg. Het veilingbedrijf is hiermee gestopt in verband met een tekort aan opslagruimte.
De politie Arnhem brengt - net als de meeste andere politiekorpsen - de fietsen nu in het vervolg naar de Domeinen in Soesterberg. Daar worden deze fietsen 12 x per jaar geveild. Alle andere inbeslaggenomen voorwerpen werden door de politie ook al bij de Domeinen gedeponeerd.

De fietskijkdagen van de politie in Arnhem blijven gehandhaafd. Iedere eerste en derde donderdag van de maand van 17.00 tot 19.30 uur kunnen mensen die hun fiets kwijt zijn, hiervoor terecht op het terrein van Bergings- en sleepdienst Van Amerongen aan de Boulevard Heuvelink 2b in Arnhem.


---


---

Westervoort, aanhouding automobilist
Publicatiedatum: 16-01-2003

In de nacht van 15 op 16 januari werd in Westervoort een 31-jarige automobilist uit Arnhem aangehouden. De man reed met zijn auto over de Hamersestraat in Westervoort toen hij staande werd gehouden door de politie. Tijdens de controle troffen de agenten een mes en handzaag aan in zijn auto. De man werd vervolgens aangehouden voor het overtreden van de Wet Wapens en Munitie en overgebracht naar het politiebureau in Arnhem.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606