Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 16-01-2003 Persberichten district Den Bosch

FIETSSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een 24-jarige fietsster uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw wilde met haar fiets de Hambakenweg oversteken. Op de busstrook werd ze aangereden door een donkerkleurige auto. Na de aanrijding reed de auto door. Getuigen hebben de bestuurder nog achterhaald, doch hij wist weer weg te rijden. De fietsster liep bij het ongeval een hoofdwond op.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van woensdag op donderdag is een 38-jarige man uit Gameren bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man werd op de Aartshertogenlaan in `s-Hertogenbosch gecontroleerd. Dezelfde nacht werd ook een 51-jarige man uit Rosmalen bekeurd voor hetzelfde feit. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. Hij werd op de Raadhuisstraat in Rosmalen gecontroleerd.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag is een 52-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed met een snelheid van ruim 180 km/u over de A59 ter hoogte van de afslag Maaspoort. Ter plaatse is 120 km/u toegestaan. Omdat de man meer dan 50 km/u te hard reed, werd zijn rijbewijs ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN BIJ AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag is een 39-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Door getuigen was gemeld dat ze hadden gezien dat een man in een auto, die aan de Sint Josephstraat in `s-Hertogenbosch geparkeerd stond, aan het inbreken was. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen ze de man in de auto aan. Hij had de voorruit van de auto ingeslagen, waardoor hij in de auto kon komen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

GEWONDE BIJ VALPARTIJ, `s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen is een meisje uit `s-Hertogenbosch (leeftijd onbekend) gewond geraakt bij een ongeval. Het meisje zat achterop een bromfiets, bestuurd door een 17-jarig meisje uit Rosmalen. Waarschijnlijk door de plotselinge gladheid ging het tweetal met de bromfiets op de Grobbendoncklaan in `s-Hertogenbosch onderuit. De passagiere is met een armbreuk overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.