Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 16-01-2003 Persberichten district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Bosschebaan in Heesch. Er werden 408 voertuigen gecontroleerd waarvan er 47 te hard reden en zijn gefotografeerd. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/u. Op de Bosschebaan is 80 km/u toegestaan. ----- Dezelfde middag is ook snelheidscontrole gehouden op de Docfalaan in Oss. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 85 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 8 te hard en zijn gefotografeerd. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Woensdagavond is een 17-jarige bromfietser uit Vorstenbosch gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising Titus Brandsmalaan - Nieuwe Hescheweg in Oss reed een auto, bestuurd door 64-jarige man uit Oss linksaf. Daarbij reed hij de rechtdoor rijdende bromfietser aan. De jongen is met een gebroken pols overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

ZWAAR GEWONDE BIJ ONGEVAL, Oss

Donderdagmorgen is een man zwaar gewond en een man licht gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising Kantsingel - Parallelweg in Oss is door nog onbekende oorzaak een auto bestuurd door een 54-jarige man uit Oss tegen een in de middenberm staande boom gereden. De man is zwaar gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. De 21-jarige zoon van de man, die ook in de auto zat, kon ter plaatse worden behandeld. Door de bemanning van de traumahelikopter werd ter plaatse assistentie verleend bij het stabiliseren van het zwaar gewonde slachtoffer.

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Donderdagmorgen is een 14-jarige fietsster uit Oss gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising Braakstraat-Heischeutstraat in Oss werd de aangereden door een auto bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Oss. De fietsster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.