Casema

Den Haag, 13 januari 2003

Wijziging Algemene Voorwaarden Aanvullende Diensten Internet

Met ingang van 13 januari 2003 worden de de Algemene Voorwaarden Aanvullende Diensten Internet gewijzigd.

Het betreft een aantal tekstuele wijzigingen, wijzigingen die zijn bedoeld om de voorwaarden als zodanig (meer) consistent te maken dan wel wijzigingen die zijn gemaakt met betrekking tot de levering van nieuwe diensten en /of abonnementsvormen.

De voornaamste wijzigingen betreffen in de Algemene Voorwaarden Aanvullende Diensten Internet de (nieuw toegevoegde) artikelen 6, artikel 14, artikel 16 lid 2 en artikel 17.
Artikel 6 heeft betrekking op het Koopmodem.
Artikel 14 geeft aan wat er dient te gebeuren indien een nieuwe abonnementsvorm gekozen wordt gedurende de looptijd van het abonnement en Artikel 17 geeft dit aan voor verhuizingen.
Artikel 16 lid 2 geeft weer dat Casema conform de eisen daaraan gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens een melding heeft gedaan van de persoonsgegevens die zij verwerkt en dat deze melding door het College bescherming persoonsgegevens rechtvaardig is bevonden.

De Algemene Voorwaarden Aanvullende Diensten Internet kunt u downloaden via onze website www.casema.nl. Desgewenst kunt u deze ook telefonisch opvragen bij onze afdeling Klantenservice, telefoonnummer 0900-8896 (EUR 0,10 p/min). Ze worden u dan gratis toegezonden. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 - 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.