VSNU



VSNU-persbericht
Datum: 16 januari 2003

Drs. Hugo Levie nieuw hoofd Werkgeversoverleg/ Coördinator CAO-zaken VSNU
Per 1 februari 2003 is drs. Hugo D. Levie benoemd als nieuw hoofd van de afdeling Werkgeversoverleg en CAO-zaken van de Vereniging van Universiteiten, VSNU.

De heer Levie (1952) studeerde andragologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was in verschillende functies werkzaam bij de FNV, onder meer als hoofd Arbobeleid en hoofd Opleidingen bij de Industriebond FNV (1985-1997) en als algemeen directeur van FNV Formaat (1997-2001). Op dit moment is hij als adviseur van de directie van NS Reizigers betrokken bij het organisatie-brede project Kwaliteit van Arbeid.

Hugo Levie kent het werk aan de onderhandelingstafel vanuit verschillende posities en rollen, onder meer als werkgever, als bestuurder van maatschappelijke organisaties, als voormalig lid van de Amsterdamse gemeenteraad en als vakbondsbestuurder.

In de functie van hoofd Werkgeversoverleg van de VSNU is hij de opvolger van Theo Peperkamp die deze functie per 1 september 2002 neerlegde, en van Theo van den Hoek die sedertdien als interim-hoofd optrad.



VSNU