Nederlands Uitgeversverbond

LOF-PRIJS VOOR VAKINFORMATIE 2003

5 nominaties bekend

PERSBERICHT

Amsterdam, 10 december 2002

De jury heeft de volgende vijf inzendingen genomineerd:
* Broadcast Magazine (Broadcast Press Hilversum BV)
* Computable (VNU Business Publications BV)
* Distrifood (Reed Business Information BV)
* Gezond in Bedrijf (WEKA Uitgeverij BV)

* Management Tools (Kluwer BV)

De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap op 16 januari 2003 in Hotel The Grand te Amsterdam. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 10.000.

De jury bestaat uit de heren mr. C.H. van Kempen (Know Limits, voormalig voorzitter RvB Wolters Kluwer), M. van Os (hoofdredacteur Adformatie), J.D. Rensen (hoofdredacteur Nova), K. Staal (grafisch ontwerper bno, Staal & Duiker Mediadesign), drs. P. Vuijsje (zelfstandig gevestigd mediaconsultant en publicist), en drs. L.J de Wolff (directeur Leon de Wolff Mediamanagement), voorzitter van de jury.

De LOF-prijs voor Vakinformatie wordt jaarlijks uitgereikt. De LOF-prijs is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatie en wordt toegekend aan een uitgave/uitgever op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. Het is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

Het totaal van het uitgeefproduct wordt beoordeeld aan de hand van drie dimensies van kwaliteit:

* kwaliteit van de inhoud

* kwaliteit van de productmix

* kwaliteit van de vormgeving


---

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Robbert Vrij, secretaris van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap, telefoon: 020 - 43 09 165.