Ingezonden persbericht

Sotopia lanceert de online usability shrink

ROTTERDAM, 20030116 -- Sotopia, een usability consultancy bureau gevestigd in Rotterdam, is vandaag een gratis online chat service gestart op het gebied van usability.

De chat service op www.sotopia.com biedt hulp en advies aan organisaties ter verbetering van de gebruikersvriendelijkheid van websites en software programma´s. Een usability expert geeft niet alleen aan wat er verbeterd dient te worden, maar draagt ook suggesties aan. Sotopia biedt haar services aan in het Engels, Nederlands, Spaans en Portugees.

"Het is onze bedoeling om een unieke plek op het internet te creëren waar iedereen die zich bezighoudt met usability, web design of software ontwikkeling met specifieke usability vragen terecht kan. Zonder dat men meteen met agressieve verkoop- of marketingmethodes te maken krijgt.", zegt Soraia Cardoso, oprichtster van Sotopia.

Sotopia is opgericht in 2002 door Soraia Cardoso, een usability expert met ervaring in usability trajecten voor organisaties in Brazilië, Nederland, Spanje en Portugal.

Sotopia is gespecialiseerd in card sorting, expert reviews, prototype testing en usability analyses.

Meer informatie vindt u op de website: www.sotopia.com.