Ingezonden persbericht


Fellowes introduceert eerste papier- én CD-vernietiger

Vianen (Nederland), 16 januari 2003 - Vandaag introduceert Fellowes de PS70-2CD, de eerste vernietiger in Nederland die zowel papier als CD´s aan kan. De PS70-2CD is stijlvol vormgegeven, degelijk en uitstekend geschikt voor gebruik thuis, op kantoor of op het kantoor-aan-huis.

Uit onderzoek* blijkt dat het aantal gevallen van binraiding, het snuffelen naar financiële documenten in prullebakken om er fraude mee te plegen, toeneemt. De nieuwe vernietiger van Fellowes verkleint dit risico aanzienlijk. Met een druk op de knop versnippert de PS70-2CD gevoelige informatie, zowel op papier als op CD. Er kan hierbij gedacht worden aan bankafschriften, aankoopbonnen van exclusieve kleding, CD´s met personeelsgegevens of vertrouwelijke bedrijfspresentaties, eigenlijk alle informatie die vertrouwelijk is. Voor de consument die van opruimen houdt, is de vernietiger een goede manier om snel korte metten te maken met uitpuilende stapels papier in studeerkamers. Door het stijlvolle ontwerp en de toepassing van hoogwaardige techniek, past de PS70-2CD zowel in de thuis- als in de kantoorinrichting.

De PS70-2CD versnippert vijftien blaadjes tegelijk, heeft een afvalbak van achtentwintig liter en een doorkijkraampje, zodat goed zichtbaar is wanneer de bak moet worden geleegd. Daarnaast is het apparaat efficiënt en biedt het een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Nietjes, paperclips, credit cards en CD´s zijn geen enkel probleem voor het stevige stalen snij-systeem van de PS70-2CD. Fellowes biedt zeven jaar garantie op het systeem.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesverkoopprijs van nieuwe apparaat van Fellowes is: PS70-2CD papier- en CD-vernietiger ¤ 281,17 (exclusief BTW) De vernietiger is verkrijgbaar bij bij Office Center, Viking Direct, Ahrend en bij kantoorvakhandels.

Fellowes heeft een speciale actie rond de introductie van PS70-2CD. Elke consument die van januari tot maart 2003 een PS70-2CD koopt bij de bekende verkoopadressen, ontvangt gratis een draagbare CD-speler.

Fellowes
Fellowes is een toonaangevende internationale leverancier van technologie-accessoires en kantoorapparatuur voor de organisatie van kantoor en huishouden en onderweg. De onderneming ontwerpt en fabriceert gemiddeld één nieuw product per dag en houdt daarmee gelijke tred met de technologische ontwikkelingen.

Het hoofdkantoor van Fellowes is gevestigd in (Itasca, Illinois) de Verenigde Staten, en het Europees hoofdkantoor in (Doncaster) het Verenigd Koninkrijk. Fellowes heeft daarnaast vestigingen in Australië, Nederland, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan en Polen. Fellowes heeft 2000 medewerkers. De onderneming boekte in 2001 een omzet van meer dan 700 miljoen dollar.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Fellowes Benelux
Johan Hereijgers
t: 00 31 (347) 32 50 12
e: jhereijgers@fellowes.com