Gemeente Goes

Vergadering gemeenteraad

Op donderdag 16 januari vergadert de gemeenteraad van Goes in het stadhuis aan de Grote Markt. De vergadering begint om 19.30 uur.

Geïnteresseerden kunnen de agenda en de vergaderstukken inzien bij de afdeling Communicatie in het stadskantoor, Oostsingel 2. U kunt daar terecht op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur (behalve op vrijdagmiddag). Op de avond van de vergadering liggen agenda's en stukken in de ruimte voor het publiek. De gemeenteraad bespreekt volgende week de volgende onderwerpen.

Vaststelling agenda
De raad stelt aan het begin van de vergadering de agenda vast. Op voorstel van een lid van de raad of de voorzitter kan de raad bij de vaststelling van de agenda onderwerpen aan de agenda toevoegen of van de agenda afvoeren.

Vragenuur voor leden gemeenteraad
Aan het begin van de vergadering om 19.30 uur is er een vragenuur voor gemeenteraadsleden, tenzij er bij de voorzitter geen vragen zijn ingediend.

Spreekrecht burgers
Na de opening van de vergadering kunnen andere aanwezige burgers gezamenlijk gedurende maximaal dertig minuten het woorden voeren over geagendeerde onderwerpen. Het woord kan niet worden gevoerd:

over een besluit waartegen bezwaar of beroep op de rechter open staat
of heeft open gestaan;

over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen;

indien een klacht ingevolge de AWB kan of kon worden ingediend. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken, dient dit tenminste
48 uur voor de aanvang van de vergadering te melden aan de griffier onder opgave van naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover hij het woord wil voeren. Elke spreker krijgt maximaal vijf
minuten het woord.

Voorstel tot het beschikbaarstellen van een krediet voor de realisering
van een skeelerbaan/ijsbaan in Goes-Zuid.

Voorstel tot het vaststellen van het Beleidsplan Abw, Ioaw en Ioaz 2003.

Toelichting op en bespreking van de ontwikkelingen binnen het Reïntegratiebedrijf Midden-Zeeland.

Voorstel tot het vaststellen van de 3e begrotingswijziging 2003.