Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 16-01-2003 3e Persbericht van donderdag 16 januari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanranding
Donderdagmorgen omstreeks 0.35 uur is er op de Veldm Montgomerylaan een 17-jarige meisje aangerand. Het slachtoffer zat als passagier achterop de fiets bij een vriendin. Zij waren op weg naar huis. Plotseling kwam er een onverzorgde, getinte man met zwart haar naast hen rijden die zich op de fiets zat te bevredigen. Toen het slachtoffer gilde dat ze de politie ging bellen betaste de man haar onzedelijk en reed daarna snel weg in de richting van het station.

Eindhoven: Verkeerscontrole
In de omgeving van het ROC Frederiklaan en de Theresiaschool is vandaag gecontroleerd op fout parkeerders. Vijf personenautos zijn voorzien van een bekeuring. Op de Strijpsestraat is 1 bestuurder bekeurd voor het bellen onder het rijden.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Vandaag zijn tijdens verkeerscontroles op de Geldropseweg en de Veldm Montgomerylaan 3 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, een bromfietser voor het rijden door rood licht, een bromfietser voor het gebruiken van het fietspad in plaats van de rijbaan en een bromfietser voor een niet gasdichte uitlaat.

Helmond: Autogordel controle
Vanmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur is er een autogordel controle gehouden op de Weth van Wellaan. Daar zijn 32 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Op de Heistraat is van 15.30 uur tot 16.30 uur gecontroleerd waarbij 31 automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Soerendonk: Snelheidscontrole
Op de Molenheide is vanmiddag een snelheidscontrole gehouden. 23 van de 440 gecontroleerde voertuigen reden er harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Eindhoven: 64 jarige vrouw komt om bij woningbrand Vanmiddag omstreeks 16.10 uur is de 64 jarige Mevr. L. Thijssen bij een brand in haar woning aan de Twijnderstraat om het leven gekomen. De brandweer en het ter plaatse gekomen ambulance personeel hebben nog geprobeerd te vrouw te reanimeren, echter zonder resultaat. De oorzaak van de brand wordt door de technische recherche onderzocht.