Stadsdeel Amsterdam-Noord


* Ondernemersprijs

* Eremedaille

11/11/2002 - Ondernemersprijs
Ondernemersprijs 2002

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van stadsdeel Amsterdam-Noord, op vrijdag 17 januari 2003, wordt de 9e editie van de Ondernemersprijs Amsterdam-Noord uitgereikt. Met deze prijs wil het stadsdeel haar waardering kenbaar maken voor goed ondernemersschap en blijk geven van de verbondenheid van stadsdeel Amsterdam-Noord met het bedrijfsleven. Onder de inzenders worden drie prijzen verdeeld: cheques van resp. 500, 250 en 100. Als thema is dit jaar gekozen voor:

De klantvriendelijkste ondernemer van Amsterdam-Noord

Als klant bent u de aangewezen persoon om te kunnen beoordelen welke Noordse onderneming het klantvriendelijkst is. Op welke manier doen zij dit? Is die kleine kruidenier op de hoek nooit te beroerd om uw boodschappen gratis af te leveren of zelfs naar boven te dragen? Krijgt u bij uw slager bij aanschaf van producten lekkere kookrecepten mee?
Via een brief met onderstaande gegevens kunt u de ondernemer uit stadsdeel Amsterdam-Noord, die in uw ogen de prijs voor klantvriendelijkste ondernemer verdient, voordragen.

Tot 2 december a.s. kunt u een brief met onderstaande gegevens in een ongefrankeerde envelop opsturen naar:

Stadsdeel Amsterdam-Noord
Jury Ondernemersprijs 2002
Antwoordnummer 12006
1000 PM Amsterdam

De volgende gegevens dient u te vermelden bij het aanmelden van een ondernemer:
Uw gegevens
Naam en voorletters:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Telefoon:
E-mail:
(indien beschikbaar)

Uw nominatie
Onderneming/ondernemer:
Adres:
Postcode:

motivatie (max 50 woorden):

Per huisadres is slechts één inzending mogelijk. Alleen volledig ingevulde inzendingen worden in behandeling genomen. Alleen in Amsterdam-Noord gevestigde ondernemers dingen mee. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

11/11/2002 - Eremedaille
Eremedaille

Het stadsdeel kent ieder jaar een eremedaille toe aan een bewoner of bewoonster van Amsterdam-Noord, die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor ons stadsdeel. Voor de beoordeling wie voor de eremedaille in aanmerking komt heeft de Stadsdeelraad van Amsterdam-Noord uit haar midden een commissie ingesteld, die over de toekenning aan het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel adviseert. Als criteria voor de toekenning van de eremedaille gelden:
- bijzondere inzet voor de gemeenschap in Amsterdam-Noord in wijk- of buurtverband;

- de realisering van een persoonlijk initiatief dat een positief effect heeft voor de leefomgeving;

- het leveren van een belangrijke bijdrage op het gebied van de maatschappelijke ontwikkeling.
Daarbij ligt de nadruk meer op de effectiviteit, die wordt gerealiseerd binnen een bepaalde periode.

Het stadsdeelbestuur wil ook dit jaar bewoners in de gelegenheid stellen kandidaten voor te dragen voor de eremedaille. Daarbij is bepaald voor dit jaar de eremedaille toe te kennen in het kader van het thema groen. De medaille zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op 17 januari 2003 worden uitgereikt.

Bij vragen kunt u contact opnemen met dhr. D. Coumou, tel. 634 9462.

U kunt schriftelijk voordrachten met motivatie tot 7 december a.s. insturen naar de Commissie Eremedaille, Stadsdeel Amsterdam-Noord, Antwoordnummer 12006,
1000 PM, Amsterdam, t.a.v. D. Coumou.